![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Haklısın Meriç. Gram üzülmüyorum TOPuzun fenere gittiğine. Zaten bu adam böyle ise iyiki fenere gitmiş. Zira kazara Beşiktaşımıza gelseymiş yarın bir gün Tümör gibi gideceğide kesinmiş. Yalnız hırs yaptığım ve kin yaptığım tek bir konu var. Bir adam çıkıpta; "Ben Beşiktaşlıyım, ailem sülalem Beşiktaşlıdır. Ben Beşiktaş ile anlaştım, işte formasını da giyiyorum. Bundan sonra Beşiktaştan başka takımda oynamam. Fenerbahçede oynamayacağım. Yeni sezonda Beşiktaş formasını giyeceğim." deyipte, Koca Beşiktaş camiasını, taraftarını, yazarlarını, yönetimini ve başkanını kendine kilitlemiş, onun bu sözlerine güvenerek, azizeye başkan tvde rest çekmiş, tüm taraftarlar TOPuz u bağrına basmış mailler atılmış telefonlar açılmış ise, tüm camia yürekten Beşiktaşlı olduğunu söylediğini düşündüğü bu adama kilitlenmiş güvenmiş ve ona güvenerek kamuoyuna meydan okumuşsa,, ve bu adam tüm söylediklerini yiyip, sanki o sözleri kendisi sarfetmemiş gibi bir anda herşeyi unutup, diğer kulüp ile anlaşıyorsa. O zaman bu bana ağır gelir. TOPuz fenere hayırlı uğurlu olsun, zaten oda kendine yakışı bir kulüp bulmuş, kulüpte kendine yakışır bir futbolcu bulmuş oldu. Beşiktaşıma da böyle bir dönmeden kurtulduğu için hayırlı olsun, azizeye de teşekkür ediyorum çünkü kendisi ve kulübü gibibir futbolcuyu Beşiktaşa yakışmaz bu futbolcu fenere gelmeli döneklilkleri fenerde yapmalı diye bastıra bastıra aldığı için teşekkürler. Allahım sen çok büyüksün Beşiktaşımı bir beladan kurtardın sanada şükürler olsun.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() bu kadar sözden dönerse tek bişey derim diyordum İYİ Kİ GELMEMİŞ....! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |