![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar,günlerdir takip ettim ve birşey yazmadım..Hemen şunu söyliyeyim ki transferde alamadığımız bir oyuncuyu rakibimiz alırsa ve buna üzülürsek asıl o zaman "ezik" tanımına gireriz..burada kulübün bir hatası yoktur..çünkü;Demirören ,Mamur ile konuştuktan sonra Topuz'u aramış ve onun okeyini aldıktan sonra,taraftarına da bu işin bittiğini açıklamıştır..Ancak,tabiri caiz ise "madara" bir sezon geçiren ve rakibin elinden futbolcu almayı,tüm bir sezon didinerek şampiyon olmakla bir tutacak kadar "ezik" FB ve Başkanı, futbolcunun da karakter zaafiyetinden faydalanarak 3 kuruşluk mala 10 kuruş ödemiş ve transferi bitirmiştir..Hiç kimse üzülmesin..Topuz ,iyi bir oyuncudur ama asla oynadığı takım lehine dengeleri bozacak bir oyuncu değildir..hele hele 10 mil. eurolara alınacak bir oyuncu hiç değildir..Küçücük aklı ile ,transferde Beşiktaşa çalım atarak zafer kazandığını düşünen Aziz başkan ve onun yalakaları ,inanın çok yanılmaktadırlar..Beyler,unutmayalım;büyük geçinen iki rakibine toplam 20 puan fark atarak"şampiyon" olan biziz,Şampiyonlar liginde oynayacak biziz,Kasasına en az 20-25 mil.euro girecek olan biziz,kupayı alan biziz,oturmuş kadrosu ,deneyimli T.D. olan biziz...dünyada taşınmaz değerleri ve buradan elde edilen değerleri en büyük kulüplerden biri olan biziz..başarının kriterleri bunlardır..asgari ücrete talim eden taraftarın aldığı forma ile kasaya giren paraları ederinden fazla bir futbolcuya ödemek asla ve asla başarı ölçüsü değildir... Unutulmaz ,Müfreze (Platoo) filminin unutulmaz repliği " gül eğlen genç adam,henüz vakit varken" de denildiği gibi.. "GÜLÜN EĞLENİN ARKADAŞLAR,12.05.2010 A KADAR ŞAMPİYON BİZİZ..."
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | karetta2002 hiç üzülmüyorum kendi ayıplığı ilk başta doğuştan beşiktaşlıyım de sonra git eziklerle anlaş kendisi utansın 9 milyon euro eder mi o adam etmez 18 trilyon be yuh sen kimi alıyorsun kısaca hiç üzülmüyorum iyiki beşiktaşa gelmemiş istememde | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beni üzen m. topuz u alamamak değil.m. topuz çıkıp onca laf etti ben beşiktaşlıyım 50 milyon euro verseler febe ye gitmem diye.gerekirse ceza alırım bir yıl, yine de beşiktaş da oynarım diye.anlamak mümkün değil nasıl olur bir adam bu kadar dönekce davranır bu kadar kısa sürede.madem satacaktı m. topuz bizi niye çıkıp o kadar laf etti?beni inciten o lafları edip bizi inandırıp sonra da kalkıp hiçbir şey olmamış gibi eziklere gitmesi.ama şunu da söylemek gerek m. topuz gibi kişiliksizlerin bizde yeri yok.kişiliksiz adamlar kendileri gibi kişiliksiz kulüplerde oynarlar.m. topuz da kendine yakışır bir yere gitti. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Zaten onun verdiği sözlerden profesyonelliğe bakış açısını göstermiş oluyor.Bu adam kime giderse gitsin başarıyı elde edemeyeceğini adım gibi biliyorum.Konulara bakın topuz hakkında en ufak birşey yazmadım.Yazmamda zaten.Çünkü o açıklamaları bile bence beşiktaşlı olmadığını gösterdi.Bonservisi alınan futbolcu beşiktaşlıyım diyorsa sonrada fenere gidiyorsa bu bence aziz yıldırımın şampiyonluğumuzu unutturmak için yaptığı çok iyi bir düzmece.Geçen sene topuzla şampiyon olmadıysak.Kupada onları rezil ederek yendiysek.2 kupayı alıp süper kupadada onları yeneceksek sen rahat ol BEŞİKTAŞLI.Beşiktaşlıyım diyipte dönenler kendilerine baksın.BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haa bu arada azize de kendini şimdi büyük bir zafer kazanmış gibi hissediyordur.azizeciğim sen böyle ona buna paraları saçmaya devam et.çünkü sen febe camiasını düşünmüyorsun işin gücün bjk nın gese nin almak istediği adamları alıp kendi gönlünü eğlendirmek.sen ve takımından ne köy olur ne kasaba.kısacası başarısızlıkarınızı beşiktaş ın gese nin işine çomak sokarak üstünü kapamaya çalışıyorsunuz. | ||
| |
| | #6 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abı super bı yzaı olmus tesekkurler sampıyonlugumuzu azıze ve basın el ele verıp golgelemeye calısıyorlar bızler buna ızın vermeyelım senınde dediğin gıbı yenı sezonun ılk macına kadar sampıyon bızız | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş Kulübü, Başkanlarının şahsi egoları ile yürütülecek bir Kulüp değildir. Her kıymetli oyuncu Kulüp şartlarına uygun bir şekilde takıma kazandırılırsa faydalı olur. Mehmet Topuz için açıklanan bütçe 5 milyon EURO bonservis ve 1.5 milyon EURO maaştır. Bugün basında yer alan haberlere göre Fenerbahçe 7.5 - 9 milyon EURO bonservis 2.3 milyon EURO maaş verecektir. Toplam 9 milyon EURO olan maliyet yaklaşık 15 milyon EURO`ya çıkmıştır. Beşiktaş`ın devreye girmesi sonucu, Kayseri 3 milyon EURO ve Topuz 2.5 milyon EURO fazla para almıştır. Sayın Aziz Yıldırım ise 6 milyon EURO fazla para verip Beşiktaş forması giyip Beşiktaş`lıyım diye haykıran bir oyuncu almıştır. Hemde ayağına kadar uçakla giderek almıştır.( Demirören`in Antalyaya gitmesini henüz 3 gün önce eleştiren basın, 3 gün sonra Yıldırım`ın uçakla gitmesine değinmemiştir) KONU KAPANMIŞTIR... Kayseri yönetimini kutluyoruz.. Mallarını maximum ederi karşılığı satmışlardır. Beşiktaş`lı Topuz kardeşimize yeni kulübünde başarılar diliyoruz. KAZIM ve DEİVİD bulunduğu bölgede Beşiktaş`lı Topuz olarak rekabet etmek Saracoğlu`nda pek kolay olmayacak galiba... Önümüzdeki ay Avrupa Ligi ön eleme guruplarında Fenerbahçe ve Topuz`a başarılar dileriz. Biz ise 2 ay sonra santra yuvarlağında yıldızlı bir top bayrağı sallandıracağız WE ARE THE CHAMPIOOONSS müziği eşliğinde. Star TV saat 21.45`de Çarşamba günleri evinizden seyredersiniz. | ||
| |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 12.05.2010 DA DA ŞAMPİYON BİZİZ YALAŞIK 3 MİLYON KAYSERİYE FAZLA KAZANDIRDIĞIMIZ ,İÇİN İÇİM YANIYOR AMA VERENİN ANGUT EZİKLER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜNCE SOĞUK SU İÇMİŞ GİBİ FERAHLIYORUM KİMSENİN AYAĞINA GİTMEYEN AZİZE PARTNERİNİ BULMUŞ İŞTE KIVIR KIVIRA BİLDİĞİ KADAR ASLINDA DEĞİNMEK İSTEDİĞİM BİR KONU VAR BİLİCA BİZ BİR GÖRÜNTÜDEN DRPİÇİ GÖNDERİRKEN BİLİCAYI İÇLERİNE SİNDİRMELERİNİDE İKİ TAKIM ARASINDAKİ FARKI GÖSTERİYOR YETMEZMİ İYİKİ BEŞİKTAŞLIYIM
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (13-06-2009 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #10 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorum yaparken dıkkatlı olun her seferınde kufur yazmıycaz dıye uyarmamız gerekmıyo !! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |