![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Hep şunun olmasını istedim.. Mehmet Topuz kayseriye geri döner beşiktaştan başka takımda oynamam der ve bir sene daha kayseride kalarak kayseri bu işten 5 kuruş bile kazanamaz.. Ama malesef kayserililerin ticaretteki başarıları bir kez daha kendini gösterdi bu rezilliklerinin içinden bile tonla para kazanıp çıktılar.. Mehmet tvlere çıkıp Beşiktaş formasını giyince ve Beşiktaştan başka yerde oynamam deyince alel acele fenere satıverdiler.. sonra da çıkıp beşiktaşa satılacak futbolcumuz yok onlar önce eski hesaplarını temizlesinler diyecek kadar ileri gittiler.. Şunu iyi bil ey kayseri gün gelir devran döner elbet kaderiniz elimize düşer.. Bize geçmişte kelek atanlar kah bizim elimizden kah diğer nedenlerden hep layıklarını bulmuşlardır ve 2. ligde sürünüyorlar.. Ekonomik gücünüze güvenmeyin bu ligden ne takımlar düştü.. sıra size de gelir.. Hiçbir anadolu takımı sempatik gelememiştir bana.. İstanbullu rakiplerimizle şampiyonluğa oynadıkları dönemde bile desteklemedim çünkü rakiplerimizin zaten rengi belli.. onlar ezeli ve ebedi rekabetimiz hep olacak.. Yani herşeyleri ortada.. Anadolu takımları ise(burda onların taraftarlarını değil yöneticilerini kastediyorum) kendi kimlikleri altında başkalarına hizmet ediyorlar.. Maç satma olsun, hatır şikesi olsun, teşvik olsun, transferlerde kolaylık olsun, her türlü olayda işbirliği içindeler.. Zamanında antepten, gençlerden, antalyadan, samsundan bursadan vs birçok futbolcu aldık hepsinde de kazıklanmak istendik.. Yıllar önce Ayhana verdiğimiz 8.5 milyon dolar hala herkesin dilinde.. Bir diğer konu da bu şekilde Anadoluda zar zor aldığımız adamlardan çok azından fayda gördük.. Diğerleri ise ya çöp oldular ya da diğer takımlara gidip orda kendilerini gösterdiler(ne hikmetse..). Onun için bizim artık şunu görmemiz lazım.. Biz kendi altyapımıza önem verdiğimiz zaman hem ordan çok az maliyetli adamlar çıkarabiliyoruz hem de başarılı oluyoruz.. Kimseye de muhtaç kalmıyoruz.. Demirörenin 6 senede döküntü haline getirdiği diğer bir olay da bu altyapımız.. Hala gençler ve minikler düzeyinde oldukça iyi olmamıza rağmen paflarda son senelerde rezaletiz.. ilk 5e bile giremiyoruz nerdeyse.. geçen sene sivas bu sene ise antalya şampiyon oldu paflarda.. eskiden her sene şampiyon olan paf takımımızın yerinde yeller esiyor.. Son senelerde çıkardığımız en iyi adam Serdar özkan onun da hali ortada.. Altyapıda yetişen futbolcular zaten istanbulda büyüyüp yaşadığı için A takıma çıkınca hayatında çok büyük bir değişim olmuyor.. anadolundan gelenler ise istanbula ayak basar basmaz başka alemlere dalıyorlar futboldan kopuyorlar.. biz de bu adam sahip çıkamıyoruz.. Diğer bir güzellik ise bu çocukların çocukluk takımını araştırma, bunu dert edinme gibi bir olay yok.. Bunlar damarlarındaki son damlaya kadar Beşiktaşlı.. Anadoludan gelenlerin düşüncüleri istanbulda büyük bi takıma gelmek, medya önünde olmak, alemlere karışmak felan.. Bizim çücuklarımız ise İnönüde top toplayıcılık yapıyorlarken tek hayalleri birgün o sahanın içinde siyah beyazlı formayla tribünlere koşmak.. Hayallerinde renkli birşey hiçbir zaman yok.. Herşey siya beyaz.. Lütfen artık bu çocukları ortaya çıkaralım.. Bunun için gerekli organizasyonları yapalım.. Bu şartlarda iyi yerli futbolcu almamız çok zor.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |