![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | http://www.youtube.com/watch?v=xm_Cc...eature=related GERÇEK FENERLİLERE ÜZÜLÜYORUM BİRDE BAŞARISIZ OLURSANIZ BU SENE OZAMAN ACABA O AZİZZİİİ BAKALIM NEKADAR ÖVÜCEKSİNİZ... İYİ İZLEYİN FORUMA GİREN FENERLİ EZİKLER VİDEOYU...VE SORUN BUKADARMI MİDESİZ BİR TARAFTARIZ DİYE ![]() ![]() ![]() BEŞİKTAŞ NE KAYBETTİ ???? ![]()
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk Konu Gokhan tarafından (13-06-2009 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla mehmet keşke bizi gururlandırsaydı kahraman olsaydı ama olmadı bizim güvenimizi açıkçası boşa çıkardı bu yüzden üzgünüm ama mehmetin fenere gitmesi fenere hiçbişey kazandırmıcağı için mutluyum zafer kazandıklarını zannediyorlar ama zaferler sahada kazanılıyor ve biz fenere karşı bunu her zaman yapıyoruz bir adam alınmış alınmamış kaybedilmiş bir transfer olmuş olmamış umrumda bile değil önemli olan sahada beşiktaş oynasın
__________________ | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 77
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
| |
| | #5 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KENDINİ BILMEYEN IKI TANE ADAM KALKIPTA ÜYELERİN OKUYACAGI YAZIDA BU DERECEDE SEVIYESIZ KONUSMALAR YAPAMAZ ! | ||
| |
| | #7 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bahsettıklerımın yazılarını sıldım arkadasım | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Tumer Metin, Emre Belezoglu ve Mehmet Topuz sonrasinda futbolcularda kulub sevgisi olmadini ve sadece para sevdasi oldunu ogrendim. Pascal Nouma, Ilhan Mansiz gibi birkac futbolcu haric!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Katılıyorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #10 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz kimleri aldık rakiplerimizin elinden,ilhan mansızı aldık ,ibrahim toramanı aldık,onlar kimi aldı elimizden tümer metini aldı,collin kazımı aldı ,fazla söze gerek yok aradaki fark gündüzle gece gibi Topuzun da kaderi farklı olmayacak
__________________ ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 18 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |