13-06-2009, 13:55
|
#11 |
Dişi Kartal
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: dygsm´isimli üyeden Alıntı
Bu Mehmet Topuz olayına kafanızı takmayın arkadaşlar. Zaten bu Topuz olayı azizenin tamamen gündem değiştirmek için yapmış olduğu bir komplodan ibaretti. Kurallarını kendi yazdığı oyunu kazandı. Bizim açımızdan kaybedilmiş bir şey olduğunu sanmıyorum. Tamam Mehmet Topuz iyi oyuncuydu bize faydalı olabilirdi . Ama Mehmet Topuzun görevini yapabilecek daha iyi transferler yapabiliriz. Pek çoğumuz bunun artık bir prestij meselesi olduğunu düşünüyor. Evet doğru bu transfer artık bir prestij meselesi olmuştu. Birde şuradan bakalım ; Mehmet Topuz onca laf edip sonra tükürdüğünü yalasın , Azize onca pislik yapsın , sonra prestij kaybeden biz olalım !!! Hadi ordan. Hiç birine zerre kadar değmez . Burada prestijini kaybeden ilk başta sözünde ADAM gibi durmayan Mehmet Topuz ve başından beri o kadar konuşmuş bir adamı yolundan çeviren Aziz Yıldırımdan başkası değildir. Mehmet Topuz filan benim zerre umrumda değil benim üzüldüğüm , artık Noumaların ve İlhan Mansızların kalmadığını görmektir. Herkesi bir para hırsı almış gitmiş. Hadi hayırlısı... | noktaa....
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) |
| |