![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1851 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar iddia ediyorum yazın bir yere.inönü'de ki maçta bu fener'in top-uz'u 10.dk. da oyundan çıkmak zorunda kalacak.beşiktaş ağır taştır,altından kalkamayacaklar. | ||
![]() |
|
![]() | #1852 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Eskiden herkes 2-3 katlı evlerde yaşardı bahçeside olurdu evlerin içi hafif rutubetli ama oldukçada geniş olurdu 1.5-2 yaşındaydım o büyük salonda maç izlerken anneme dönüp :anne ben bişiktaşlıyım dediğimi hala unutmuyorum yaşım 29 kalbimde beşiktaş aşkı 1 gün bile bitmedi her zaman başım dik çünkü ben beşiktaşlıyım bu gurur herkese nasip olmaz bu gururu taşıyan tüm beşiktaşlı kardeşlerime saygılar ...
__________________ ... | ||
![]() |
![]() | #1854 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Azizin saçmalıklarına alıştık artık..Demirören en kısa zamanda çıkıp bi açıklama yapmalı..Hatalı olduğunu kabul etmeli ve artık transfer bitmeden çıkıp açıklama yapmamyı da öğrenmeli..Ve hala içinde biraz gurur varsa topuz skandalının üstünü örtebilecek bir transfer yapmalı..Bize onu unutturacak bir isim.. | ||
![]() |
![]() | #1858 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yogan gitti kavga bitti herkes hayrını görsün Bize Ne mehmetler Gelir Ne mehmetler Geçer . | ||
![]() |
![]() | #1859 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | mehmet topuzun açiklamasini bekliyomus bazi arkadaslar ne diycegini tahmin ediyosunuzdur kesin.. Mehmet "TOPUZZZZ": Besiktas'li yoneticiler bana Baski yapip zorla formayi giydirdiler.. bunlari söyliycek ve TOPUZZ gibi FB sapkasini Takacak.. dönekk EZik TOPUZZZ.. suç bizde senin samimiligine inandik HAYATIN YALAN PARA GÖZZZ
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
![]() |
![]() | #1860 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulan vallahi içlerinde hepitopu 3 5 tane akıllı var ![]()
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |