![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1861 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben katılmıyorum . Ayrıca Fenerbahçe taraftarınıda kutluyorum . Henüz hiç konuştuğum Fenerli birisi, transferi beğenmedi . Aziz Yıldırım iyi bi iş yaptığını sanıyor ama taraftar öfkeli .. Beşiktaşlıyım die adama bu para nie diolar .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() |
|
![]() | #1862 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık giden gitti bu saatten sonra fazla yoruma gerek yok bitmiştir
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #1863 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Su videodan sonra goruyorumki Mehmet Topuz Fenerin teklifini ret etmis olsaydi basina cok kotu olaylar gelecekti!! Butun Fener ve Kayseri camiasi toplanmis ve cocugu sozde ikna etmisler!! Mafia filmi gibi birsey resmen!! Ligtv.com.tr - VideoHaber - İşte geceyarısı operasyonu!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (13-06-2009 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #1864 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bosver artik kardes olan oldu, tek dilegim hayrini görmesinler
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1865 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ferdi resmin çok guzel ![]() Mehmet Topuz'a gelince gerçekten çok kizginim bu konuda çunku biz ona inandik.. ama isin asli Delgado01 ve bi arkadasin açtigi bi konuda belirtigi gibi de olabilir.. eger oyle ise Allah yardimcin olsun TOPUZ ama yinede hayrini göremesinler INSALLAAAAAAAH
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
![]() |
![]() | #1866 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Layık olduğu kulube gitti tencere yuvarlandı kapağını buldu demek ki üzülmemesi gereken tek taraf biziz Beşiktaşlıyım diye bağıran birisini alan ezikler ve onlardan it gibi korkan kayseri yönetimi ayrıca bu transferi körü körüne destekleyen bir basın! duruşun ne olduğunu tüm Türkiye'ye bir kere daha gösterdik arkadaşlar sallayın en büyük aşk BEŞİKTAŞK gerisi boş... | ||
![]() |
![]() | #1867 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #1868 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | belli ki çok uğraşmışlar ikna etmek için adam tek başına nasıl dirensin bukadar kişiye fazla söze gerek yok gitti artık
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #1869 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah hayrini görmeyeceksiniz
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |