![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bu adam kaç yaşında haberin var mı???bu adam kulübede de otursa bir türlü alır parasını. ama sen stoperden sağ bek,açık yartmaya çalışırsan,forveti ve forvet arkası oynayan adamı sağ açık yaparsan ve onları da oyundan alırken yerine 19 luk serdarı koyarsan adam aptal değil ya,istenmediğini anlar herhalde. oynamak istio adam.sonuna kadar da haklı.bence türkiye deki klasik sağ kanatların en iyisi.şöyle bir bakınca da arkadan da gelen yok.ama uymadı işte.ya şans bulamadı ya da bulduklarını değerlendiremedi.ama çok iyi futbolcu.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() |
|
![]() | #72 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kim oynamamışta aykalnmış o zaman haber ver bana.ben bilmiyorum. ayrıca böyle olaylar a takımı ya da b takımı için geçerli diil.başarı varsa herkes susar oturur köşesine.başarı yoksa kimse susmaz.her yerde böyledir bu.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kusura bakmasın ali tandoğan türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncularından biri olabilir antep maçında burağı gördükten sonra bu takımda 11 oynamıyacağını anlamıştır ondan bu lafları söz etmiştir bay bay ali tandoğan Konu m1903k tarafından (17-08-2006 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocanında bildiği vardır herhalde iyi oynadıdamı oynatmadı hoca. gençlerbirliğinde yaptığı ortalara bak bide bizdeki sanki istambula gelen futbolu unutuyor. ama gönderilmesi yanlış kadronun geniş tutulması lazım..
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |