![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1161 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Zeroda NE Elektrik Yapmıs Bizde Ya.... 130 Sayfa... ![]() Hani Zero Nerde Yoq ![]() oLsun... Zero OLmadı.. Bizi Ricardinho Tatmin Eder.... STOPER YÖNETİM STOPER ![]() Fazla oLmuyoz Dimi ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() |
|
![]() | #1164 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rahat rahat olur ya yarın olur 200 akşam görürsünüz. imzada yaptım bak ne güzel ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #1167 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | besiktas RICARDINHO'la anlasmis Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören, transfer müjdesini verdi.. Başkan, isim vermese de "Brezilyanın sol kanat oyuncusuyla anlaştık" dedi.. Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı ismin Ricardinho olduğu öğrenildi.. Gaziantepspor maçı öncesi Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'e konuşan Demirören, "Brezilyanın sol kanat oyuncusuyla anlaştık. Akşam sözleşme imzalayacak. Pazertesi İstanbul'a gelecek" dedi.. Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı oyuncunun, Corinthias forması giyen Ricardinho olduğu öğrenildi. --------------------------------- kusura bakmayin ama qtm yine sallamis gibime geldi, adam isim vermemis. kesin bir ikinci bobodur. artik bunun adida wowo, nono, popo,.... (herneyse)'dir xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx bu adamlar değilmiydi ze roberto olmayınca "biz zaten yaşlı adam istemeyiz genç yetenek olsun, bobo, ferreira gibi" diyen...ne olduda şimdi gidip 31 yaşına basacak olan bir adamı aldılar, nery pahalı geldi galiba...ah tüpçüü ahh bi gün seninde düşünebildiğin günleri görürüz inşallah!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx ricardınhoyu almıs elemanlar ne dıyelım hayırlı olsun ınsallah ellerınde patlar ama kargalaar ıyı kadro kurdular birileri goruyodur ınsallah xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ricardinho gelsin Alex ile kesin kıyaslıyacaklardır.çünkü ricardinho milli takımdaydı. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx alex te o takımın kaptanlığını yaptı... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ricardinho değildir inş. zannetmiyorum bu kadar kolay transfer edebilceklerini bana göre gustavo nery dir xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx o defans adamlarıyla orta saha ve forvet brezilya milli takımı da olsa farketmez.. ligin ilk yarısı biterken sırayla bunlara 3-4-5 atar rahatlarız.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx ama alex hic bir dunya kupasina cagirilmadi ben bu dunya kupasinda o kadar umitliydim ki alex'i cagiracagina parreira'nin , istatistikleri o kadar muthis ki turkiyede, neden cagirmiyorlar dunya kupalarina anlamiyorum.. bu dunya kupasina cagirilsaydi nasil reklamimiz olurdu ya.. avrupada enaz yarı final oynamak kadar buyuk bir reklamdir dunya kupasina,hele de brezilya milli takimi gibi bir takima futbolcu gondermek.. yasi da 29 oldu, bir daha ki dunya kupasinda 33 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ricardinho sanki daha iyi takim bulamazmiydi ? balon haber! Inanmayin! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ricardinhoyla anlastilar balon haber degil,ne diyelim tebrik etmek lazim bizde 100.yil iskencesi cekiyoruz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bjk ricardinho lasri siraliyor biz ne zaman siralicaz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx istedikleri kadar kıyaslasınlar tek kıyaslayacakları nokta alex koşmuyor olacaktır. kimin brezilya milli takım formasını kaç kere giydiği belli alex 28 yaşında ricardinho 30 alex 55 kere milli formayı giymiş ricardinho 21 kere xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ricardinho ile besiktas hakkinda hic haber olmamasi gercekten ilginc. Son 4-5 gun onceki haberlerde Roma, Juventus ve Torino'nun transfer etmek istedigini soyluyor. Manchester United'in dunya kupasi sonrasi bir sure ilgilendigi haberi de cikmisti. Italyan pasaportunun olmasi Italyan kulupleri icin cazip, Avrupa birligi disindaki yabanci limitine girmiyor Su ajansspor'daki habere gore yoneticileri anlastik demis, o zaman dogrudur herhalde. Ulkesi disinda basarili olamayabilir bu adam, daha onceki iki cikisi basarisiz. Avantaji takimdaki diger guney amerikalilar olur. Eger bittiyse bu transfer, bu kadar sessiz sedasiz olmasi bana da ilginc geldi. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Birde gelirse ve Türkiye deyken Ricardinho milli takıma alınıp alex alınmazsa gör o zaman yaygarayı. Şaka falan Alex, Ricardinho, Marcelinho. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bir alinti ama alma sbebim adamlarin ne kadar cekemez olduklari alex diye yere goge sigdiramiyorlar milli takima cagirmiyorlar neyse gelsin de gorelim | ||
![]() |
![]() | #1168 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunun adının bir kısaltması falan yokmu ya rica mı desek acaba rico yada
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |