![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1213 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dostum yukarıda tümerle ilgili bir mesaj vardı da ona cevap yazdım, ama mesajlar üst üste geldiğinden biraz sıraları karışıyor... | ||
![]() |
![]() | #1214 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #1215 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | fenere kendi evinde 2 gol caksin baskada gol atmasa olur hele gelsin ondan sonra gorun onlari nasil baski yapacaklar azize | ||
![]() |
![]() | #1216 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #1217 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya bazı arkadaşlar yattarayı istiyo şaşırıyorum ya bizi futboldan mı soğutacaksınız. o zaman maça kim gider şimdi bir umut belki biri bizi zorlar diye trübünde coşku var diye gidiyoruz. yattara da gelirse olamz yok biz müslümanız onlarda insan bu kadar işkenceyi allah affetmez
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #1218 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o deilde medyada yok 13 milyon euro istmemiş die cıkıyodu ya simdi gercek fiyatları gorunce fıtık oluyom bea ulna dedim simdi bu adam gelirse bu fiyata kesin karmasa olur takımda ama allah tan duzgun bi praya transfer olmus | ||
![]() |
![]() | #1219 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #1220 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya arkadaşlar tümör şöyle demişti :ben kadıköydeki maçı düşünüyorum 5 yıldır yenemiyoruz buna son vermek istiyoruz dedi. kendi dedğine kendi inanıyo mu acaba? hadi inanıyo diyelim ya şimdi rico dan sonra hala umudu var mı acaba?
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |