![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1263 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sok sok sok sok ricardinho istanbula gelmeden ilk aciklamalari duydumki fenerli taraftarlar Turkiyenin En buyuk Kulubu BESIKTAS a geldigim icin uzulmusler uzulmesinler istanbula gelmeden italyaya ugruyacagim her ne kadar benim kadar olmasada bir kopyamida onlara yaptiracagim ben yardim sever bir adamim gelismeler geliyor bizi izlemeye devam edin | ||
![]() |
![]() | #1265 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
defansta iii olsa tam olacak
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #1266 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Besiktas'ta yapılan muhteşem transferlere Ricardinho gibi bir dünya starının da katılması sonrasında rakiplerin oyuncuları acaba ne düşünüyor? yine bir bjk hezimeti sonrası kameralara röpartaj veren eziklerin açıklamaları: Rüştü: Zaten bu sene kaleciliği bırakmayı düşünüyordum artık zamanı gelmişti Ümit Özat: Asıl mevkim olmayan sol kanatta ancak bu kadar oynayabiliyorum ne yapayım elimden gelen ancak bukadar. o burak denen füzeyi de dışarda yakalamiim ![]() önder turacı: ben zaten başka milli takımda oynayacaktım kafam hep orda bana da müsaade. Lugano: anelka hata yaptığına dair açıklamaları daha erken yapsaydı ben de aynı hatayı yapmazdım zico: ben bu maçtan sonra anladım ki ben futboldan anlamıyorum vee azize: bu kez gerçekten hakikaten yeminlen bırakıyorum yeter bu besiktas hayatı zehir etti ![]() | ||
![]() |
![]() | #1268 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
süpersin yaaaa ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #1269 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |