![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ------------cordoba------------- koray ibrahim t.cagdas mustafa d ---------- jose klebe------------ i.akin --- ------------ ---a.hassan -----------tumer---------------- cisse------------------ g.gulec simdik gelelim ihtiyaclara bu mevcut kadro ya sadece kluvert veya cisse' defansa ve orta sahaya ve forvete toplam 3 yabanci iyi yabanci olmayacaksa alinmasin. ali gune' ali tandogan uzulmez sergen tayfur bobo jun murat bunlar kesin yllanmali artik kayserden gokhan alisin ' edgar davids orta sahaya (33 yasinda ama ck tecrubeli ve teknik) defansa aklimdan gcen ilk isim bu sene sozlesmesi bitecek olan puyol oda cok tecrubeli. forvete zaten kluivert dedim altanetif olarak cisse ve louis saha olabilir..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | slviyan wiltord onu unuttum sag kanada..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ------------cordoba------------- puyol ibrahim koray t. mustafa d ---------- jose klebe------------ i.akin --- ------------ ---wiltord -----------davids---------------- cisse------------------ g.gulec buda asil 11 im..
![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ********cisse******wiltord******* ***********ahassan************ **sergen***josekleberson***rıquelme** **roben***itoraman***koray***mdoğan** ***********cordoba************ biraz afaki oldu ama olsun.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... Konu KaraBey tarafından (28-03-2006 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | karabeyolmas ole robben sol acik oyuncusu, riquelme ortada oynuyor, sergen oldu bitti.
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bende roben i sol beke çektim. riqulme yide sağ açık. bence roben bek te iyi oynar ve sürpriz bindirmeleer yapabilir.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayatta oynayamas, o defansin ne oldugunu bilmiyorki, burda psvde oynarken ben onunla konustum, o dediki benim defansim acayip zayif, hayatimda oynamak istemem defansta diye ama bilmem tabi
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |