![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bosque ve rıza çalımbayı gönderen basın bu sefer tigananın peşinde. basın bosque daha ilk geldiğinde büyük adam ama tutmayabilir ve sadece bir takım çalıştırmış bugune kadar diye başladı olaya.ve gittikçe abarttılar.bosque iyi bir adamdır ama ondan teknik direktör olmaz.tipi kasaplara benziyo dediler adamı yolladılar. rıza geldiğinde herkes destek verir gibi gözüktü,ancak bu sadece görüntüdeydi. en yakın arkadaşı,aylarca rızanın evinde onun ailesiyle birlikte kaldım diyen rıdvan dilmen bile rızanın ayağını kaydırmaya çalışıyorsa ben daha diyecek söz bulamıyorum bunlar hakkında. rızanın sezona başlamasıyla beraber gelen kötü sonuçlardan sonra rızanın hemen gönderilmesi lazım,bu hem rıza için hem de beşiktaş için en hayırlısı diyen rıdvan dilmen;rızanın istifasının ardından bir hafta geçince(beşiktaş yeni teknik direktör adaylarıyla görüşürken) :artık anlaşıldı ki bu yönetim teknik direktörlere destek vermiyor,onları tutmuyor,başarısızlıkta hemen yolları ayırıyor,o yüzden bu takıma hangi teknik direktör gelirse gelsin farketmez,önce bu anlayışın değişmesi gerek diye görüşünü beyan ediyor. ben bunları gördükten sonra dedim ne oluyo.fener seni şeyine takmıyor ama sen hala birşeylerin peşindesin.o senin aynı evde kaldığın,aynı sofrada yemek yediğin arkadaşın ya.böyle bu olay olabilir mi? ama fatih terim in bu adamı yanına neden alamdığını şimdi çok iyi anlıyorum. bu işler bu pozisyon gol olur demekle olmuyor.futboldan önemli şeyler vardır.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | RİİİİİİCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOO GELDİİİİİİİİİİİ BEŞİKTAŞIMIZA hayırlı uğurlu olsun BU SENE ŞAMPİYON GÖREYİM SİZİ,ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ,KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLA TAŞI,ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ BEŞİKTAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Arkadaşlar bu sene Ricardinho Beşiktaşın hagi'si olacak ve hem lig şampiyonluğunu hemde UEFA kupasını alıcaz. Buna inanın... Ayrıca Taraftarımıza , yani bize çok büyük bir görev düşüyor. Tüm Beşiktaşlı arkadaşları , taraftarlarımızı bilinçlendirmeliyiz. Maçlarda kesinlikle küfür etmeyelim. Yeni kurallara göre 1. maçta küfüre 250 bin ytl 2. maçta küfüre 500 bin ytl 3. maçta küfüre ise 3 PUAN DÜŞÜLÜYOR. Yani sevgili Beşiktaşlılar, takımımızın şampiyonluğu bir bakıma bizim elimizde... örneğin ezikbahçe maçında tümere veya diğerlerine küfür edersek , bizler takımımıza çok büyük zarar vermiş oluruz. Selamlarımla... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |