![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o zaman neden shaktar ın başında.milanda ya da realde neden yok.bu adam senelerce seri a da tenik direktörlük yaptı.vitrini de var.neden almıo kimse. bu adam küçük takımlar da herşey yapar ama bir chelsea nın morınho su olamaz.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
| |
| | #2 | ||
| Guest
| peki söylesene tigana hangi avrupa devini çalıştırmış Bence LUCESCU bu takımı uçururdu tek hatamız onun gibi bir adamı yollamak oldu Ondan sonra zaten rıza takımın başına geldiğinde büyük paralar kaybettik unutmayın ailtona ve youlaya ödediğiniz bonservisi..Biz o şampiyonluğu luce yüzünden de kaybetmedik...Haselbank'i istemedi çünkü adam çok yaşlanmıştı unutmayın bi JARDEL geldi kimse beyenmedi ama adam gol makinasıydı Bunu da getiren lucescuydu herneyse Tigana kötü demiyorum ama LUCESCU olsaydı hem istikrarımız olurdu hemde bürsürü paramız kasamızda olurdu..Lucescu sayesinde uefa da o kadar ilerledik unutmayın... | ||
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Luce-tigana kıyası yapmam da luce gibi hoca çok zor bulunur.Benim için mourinho dan bir gıdım aşağı kalır yanı yoktur,capellodan sonrada gördüğüm en iyi hocalardan biridir.Bu olaylar şans işidir senin büyük takım hocan del bosque yuda gördük demekki hocanın büyüklüğü,küçüklüğü büyük takımın başında olmasıyla ölçülmüyor.İnterde başarısız olarak ayrıldığı için büyük takımların baına geçme şansı çok yüksek değil şu anda ama Luce'nin hocalığına laf edilmemeli bence...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |