![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1523 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayırlısıyla bugun 16:50 de atatürk havalimanında olacakmıs bu beşiktaşa edmilsonda gelirse şerefsizim beşiktas şampiyon olur yanında da uefa da da başarılı olur final oynar
__________________ Wé aRé Thé BésT FucK Of Thé RésT ÇaR$ı 58 ![]() | ||
![]() |
![]() | #1524 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() akşam izlerim artık yada siteden birileri cep telle çekip nete atarsa izleyebilirim izlemesemde hissederim sorun değil. ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() |
![]() | #1525 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw beyler benim tam o saatte idmanım başlıo nolur biri cameraya çekip siteye koysun çok merak edıyorum lütfen biri bu isteğimi yapsın.... of yea of...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #1526 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #1528 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ricardinho 'medya' savaşı Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho bu akşam Türkiye'de olacak. Ricardinho ile ilk röportajı yapmak için ilginç bir rekabet yaşanıyor. ![]() Ricardinho ile ilk röportajı yapmak isteyen basın kuruluşları arasındaki rekabet görülmeye değer... İlk röportajı kimin yapacağı ise şimdiden merak konusu olmaya başladı. Başkan Yıldırım Demirören'in ilk röportaj için yayıncı kuruluş Lig Tv'ye söz verdiği öğrenilirken İkinci Başkan Murat Aksu'nun da Vatan Gazetesi için kulis yaptığı vurgulandı. Yönetim kurulunda söz sahibi olan 2 yöneticinin ise "İlk röportajı Bjk Tv'de yapsın. Tüm basına ortak yaklaşalım" önerisinin ise rağbet görmediği öğrenildi.
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #1529 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: | ||
![]() |
![]() | #1530 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı: | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |