![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | başta solo söyleyen arkadaş opera eğitimi almış,ses var adamda valla.. bu arada altta yazan yorumları okuduysanız fenerliler de videoyu sevdiklerini sölüyo,garip ![]()
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | harika olmus ya ..bırakın bu centilmenlık ayaklarını yakısmıyo ayaklarını adamlar içip eglenıyolar cezamı werecek federasyon [kelıme edıtlenmıstır uyarıldı ] superrrrr
__________________ Beste çalan fenev li olsun Konu GoD of WaR tarafından (22-08-2006 Saat 05:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Böyle şeyleri tasvip etmiyorum ben.Bu mantaliteyi değişitirmemiz lazım.Sağa sola küfretmeyi bırakıp kendimizle uğraşmalı ve kendi takımımızı desteklemeliyiz.İnşallah yarın birgün bu küfür davasından puanımız silinmez. Ama itiraf ediyorum ki ben de güldüm ilk gördüğümde.Epey geyik olmuş.Ayrıca elemanın sesi mükemmel.Takdir ettim.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | http://www.youtube.com/watch?v=0BMc5GoCUT4 buda mehmetcan yapımı | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |