![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
geçen sene bir başlık atmıştım ve bir çok forumdaki arkadaşım bana kızmış bir kısmıda destek vermişti bu başlığım aynen şöyleydi... (REZİL TOPÇULAR) ama devran döndü mustafa hocanın kehaneti tuttu takım yavaş yavaş oturdu ve şampiyon olduk ve 2 kupa ile .... şimdi ben bu adamlara gene rezil topçular demek istiyorum ama gene tepki çekebilirim ki bu hocayı ve yönetime kızmaktansa sabırlı olalım diyen ve burdaki arkadaşların tepkisini çeken ben artık dayanamıyorum çünkü kimsenin yüzüne bakamaz olduk ya.. nekadar işler güzel giderken ne hale geldik diyarbakır maçını almış olsaydık bence manisayı da bursayıda yenerdik... gene sabır çekiyorum ve rezil topçularda demiycem sonkez ama sonkez.... az öncede mustafa hocayı dinledim ilginç şeyler söylüyor ama şu gerçekki mustafa hocama sözümüz olucak bu takıma nihat,tello,rüştü,tabata, yakışmıyor daha 'da ileri gidersek diğer saymadıklarımın arasında erhan,fink,delgado,hakan,batuhan,nobre, içinde eh işte diyebilirim iyi olan saycak olursa ernst,ibrahim üzülmez,toraman, gerisi yalan siz nedersiniz bilemem ama yıldırım demirören şu yönetimine futbolu iyi bilen ve harcadığı paralarla isim yapmış futbolcular alsın avrupada rezil olduğumuz da yeter ligde yaşadığımızda yeter....
__________________ ![]() BEŞİKTAŞK Kapalı... Bu aşk inönüye sığarmı be .... OOOoooOOo Fenere DELGADO Paylaşımlarıma yorum yapmayan febeli olsun...! Q7 vs GUTİ Konu Mehmet tarafından (19-12-2009 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |