![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() Sen sağolasın canım... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğumgünün kutlu olsun Nice senelere | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun,nice senelere başarılı başarılı ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | doğum günün kutlu olsun...
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Varsın hayat hızla akıp gitsin Aldırma… Sadece doya doya yaşamaya ada kendini Geçip giden zaman olsa da Asla unutma hayatın bir yarış olduğunu Ve bırakma koşmaya devam et Hayatın keyif alınca güzel olduğunu Ve bu keyifin sensiz olmayacağını Unutma… İyi ki doğdun canım benim…
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nice nice mutlu yıllarr dogumgünün kutlu olsun ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |