![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Hocam Bakinin yeri sol bek değil. İyi futbolcu bende beğeniyorum ama sol bekte harcanıyor bu adam. Sonra iki üç hata yapıncada takımdan afaroz edip koyuyoruz. İbrahim üzülmez her ne kadar eksikleri olsada fizik açıdan her zaman diri bir adam. Ricardinho önünde oynadığında ibrahim sol bekte çok daha etkili olacaktır ve inanın Bakiden daha fazla katkı yapacaktır. Benim kanaatim böyle. | |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla daha öncede yazmıştım. Edmilson öyle bir futbolcu ki ister sağ bekte ister defansın göbeğinde istersen ön liberoda kullan. Hani bu transferde gerçekleşirse Beşiktaş denince yap boz gibi bir takım gelecek akla. Defans ve orta saha bloğundaki oyuncular çok yönlü. Toraman sağ bekte ve göbekte, Baki sol bekte göbekte, ibo sol bekte sol açıkta, alınırsa edmilson sağ bek, göbek ön libero, Koray göbekte ön liberoda, Burak sağ açık forvet arkası forvet, kleberson ön libero forvet arkası sağ açık, delgado sol açık forvet arkası keza ricardinhoda öyle. İstediğini oynat. Canavar gibi takım sana. Biri ceza alır yada sakatlanırsa diğer futbolcuyla bu açığı kapatabilecek kapasitede oluruz. Daha saymadığımız gençler var geride. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |