![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1582 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ne diyeyim ben bunlara... biraz da bizim suçumuz.. yeteri kadar tepki göstermiyoruz belki de, veya halen bunları alıp okuyoruz... | ||
![]() |
![]() | #1583 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: BÜYÜK BAŞKAN Roberto Carlos'u 2 saatte getirirdim! "Ama Ricardinho’nun Beşiktaş’a daha yararlı olacağına karar verdik." İzmir dönüşü soruları yanıtlayan Başkan Yıldırım Demirören, "İsteseydik Roberto Carlos’u iki saatte Türkiye’ye getirirdik. Ama yönetim ve Tigana ile hep birlikte konuşup, Ricardinho’nun Beşiktaş’a daha yararlı olacağına karar verdik. Samimi söylüyorum ve tekrarlıyorum, iki saat içinde Roberto Carlos’u Beşiktaş’a getirirdik..." diye konuştu. . | |||
![]() |
![]() | #1584 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşler merhaba.ricardinho ortanın soluna geçince deli ibo defansın soluna mı geçmeli sizce yoksa baki orada devam mı etmeli.çünkü tamam bakini kapasite sınırlı ama hem defans anlayışı ibo dan iyi hem de hava toplarında oldukça etkili.saygılarrr.... | ||
![]() |
![]() | #1585 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş'ın yeni transferi Brezilyalı futbolcu Ricardinho, bugün sağlık kontrolünden geçti. Ricardinho'ya, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde tepeden tırnağa sağlık kontrolleri uygulanırken, göz, ortopedi, kulak-burun-boğaz, diş, nöroloji gibi muayeneleri yapılıp, EKG ve MR'ı çekildi. Brezilyalı futbolcu son olarak da efor testinden geçti. Ricardinho, bugün öğleden sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. | ||
![]() |
![]() | #1587 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() |
YENİ KARTAL RICARDINHO'MUZA YAPTIĞIM KLİP::::: http://www.youtube.com/watch?v=HZ0PqYONEWU http://rapidshare.de/files/30269909/...DINHO.wmv.html
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #1588 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Hocam Bakinin yeri sol bek değil. İyi futbolcu bende beğeniyorum ama sol bekte harcanıyor bu adam. Sonra iki üç hata yapıncada takımdan afaroz edip koyuyoruz. İbrahim üzülmez her ne kadar eksikleri olsada fizik açıdan her zaman diri bir adam. Ricardinho önünde oynadığında ibrahim sol bekte çok daha etkili olacaktır ve inanın Bakiden daha fazla katkı yapacaktır. Benim kanaatim böyle. | |||
![]() |
![]() | #1589 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |