![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #232 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla inşallah gelir ama kim gelecekse artık bir an evvel gelsin zaman uzadıkça takıma uyum sağlaması dahada zorlaşıyor. Herşey bir yana sağda solda 40 tane adamın ismi geçiyor meraktan ve beklemekten kanser olacağız yakında ![]() | ||
![]() |
![]() | #234 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar klebersona bu kadar yüklenmeyelim. kleberson bir ön libero değil aslında. onun ya sağ iç yada serbest oynaması lazım. serbest oynayabileceği bir tkımda olmadığına göre neden sağ iç oynatmayalım. tabii bu durumda burak sağ kanat yerine forvete kaydırılabilir. | ||
![]() |
![]() | #237 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Chelsea'li Gallas'da olabilir. Baska ulkede futbol oynamak istiyormus ve bir sene icinde sozlesmesi bitecek, Chelsea de artik bezmis Gallas'dan yani bunlarin hepsine bakarsak uygun fiyata alabiliriz eger kendisini Tigana ve yonetim ikna edebilirse... | ||
![]() |
![]() | #238 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | -----------------Runje---------------------- Toraman------Zan--------Koray----------Deli ------------Kleberson----Edmilson------------ ------Burak--------Delgado-----Ricardinho---- --------------------Nobre-------------------- Burada Koray ve Edmilson'un yeri değişebilir.Bu düzende Kleberson ön liberoda yalnız kalmaz böylece defansta daha az açık veririz.Hem de Kleberson biraz daha ofansif oynayabilir ve ona da yazık olmaz.Ya da şöyle olabilir. -----------------Runje---------------------- Toraman------Zan--------Koray----------Deli -----------------Edmilson-------------------- ----Kleberson------Delgado-----Ricardinho---- ------------Burak------------Nobre-----------
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #239 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar dün bjk tv'de alen markaryan'ın, bugün de ricardinho'nun imza töreninde murat aksu ve yöneticilerin söylemlerinden edmilson konusunda ciddi adımlar atıldığını anladım, ilk duyduğumda inanmamıştım ama bana göre edmilson da beşiktaşlı olacak... yönetim, bu sene gözünü fazla karartmış, uefa kupasını istediklerini söylüyorlar ve ricardinho'yu da hedeflerinin 3 kupa olduğu konusunda inandırmışlar... bu sene çok ilginç olacak... | ||
![]() |
![]() | #240 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aynı yazıyı ben yazacaktım gerek kalmamış.Bence Ze Robertonun transferindeki gibi bir sorun çıkmazsa Edmilson önümüzdeki sene Beşiktaşımızın lisanslı ürünlerini giyecek. Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |