Alıntı:
mute´isimli üyeden Alıntı
hayır futboldan ben mi anlamıyorum ne, tüm yazarlar kleberson'u yetersiz buluyorlar, ben denizli maçını izmir'de canlı izledim, en çok beğendiğim adam kleberson'du, bu nasıl bir çelişki anlamadım, hayır siz adamdan çalım atıp golleri sıralamasını mı bekliyorsunuz, izin verin de onu da delgado, ricardinho, nobre, bobo yapsın yaw... |
Dostum tam aksine ön liberonun yapması gereken şeyleri yapabilmesini bekliyorum.Yani iyi savunma yapmak,ikili mücadelelerden kaçmamak,kora kor mücadele etmek gibi.Çünkü bir ön liberonun birincil görevi budur.Sen ve senin gibi düşünenler yanlış anladınız.Kimse Klebersona laf söylemiyor.Onun yerinde oynamadığını düşünüyoruz.Hatta Kleberson'a orada yazık olduğunu düşünüyoruz.Daha önceki yorumumda da yazdım.Kleberson çok klas ama o bölge için biraz yumuşak kalıyor.Daha ofansif oynadığımız maçlarda da daha ön plana çıkıyor.Savunma yapmak zorunda kaldığımızda sanki ön liberoda savunma anlamında aksıyor gibi.Oraya daha sert bir adam yerleştirip,Kleberson'u sağda ya da tek forvet arkasındaki üçlüde kullanabiliriz.Böylece daha verimli olur bana göre.