![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
eziklere bir şey yapsalar yapılanların flamacısı sen olurdun heralde derdim ama ben kötü konuşmak istemiyorum rahatsız olduysanızda muhabbeti keselim farketmez karşı bir fikir olmadan körler sağırlar birbirini ağırlar ayrıca fnev değil fener bir insanın allah vergisi kusuruyla dalga geçmek adam olana yakışmaz. | |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
| |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burdan kötü konuşmak istemiyorum dedim zaten yazdıklarımı düzgün okumadın galiba klasik muhabbet klavye delikanlılığı muhabbeti böyle tahrik edici laflar söyleyipte istenmeyen olayların gelişmesini sağlama istersen çünki bazı anlar vardır pişman olsanda geri dönüş olmaz öyle bir anı yaşamayalım ok. | ||
| |
| | #5 | |||
eziklikle alakalı bir problemin var galiba ağzından düşürmüyorsun bırak şu muhabbeti istersen artık "ezik sitesinin ismini yazamassın"de bu yazılanların %99 u yalanlandı takip etmediğin için bilmemen normaldir ama gazetede yazılanların hepsi doğrudur diye düşünecek kadar saf olamazsın heralde? | |||
| |
| | #6 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Gecen sene hangi takim daha kaliteli diye sorarsan kesinlikle Fenerbahce derdim, ama bu sene en iyi kadro bizde acik ara bana gore.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
![]() | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |