![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #321 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler bu transfer yalan habermış murat aksu ole demiş...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #323 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Edmilson'dan vazgeçildi Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Yönetim Kurulu, Edmilson'dan vazgeçme kararı aldı. Brezilyalı oyuncunun geçen sezon ortasında çapraz yan bağlarından ameliyat olması ve yeni yeni çalışmalara çıkması yönetimi düşündürdü. Tigana'nın bu konuda yaptığı araştırmanın ardından Brezilyalı oyuncunun transferinden vazgeçildi.kaynak:www.kartalhaber.com | ||
![]() |
![]() | #324 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanırım yine bir şaşırtma gizleme politikaları yürütüyor yönetim gündemi değiştirip başka bir füze çakacak gibi ama gerçekten sağlam bir bomba yoksa transfer yapmasınlar boşuna sonra gönderemiyoruz hiçbiryere elde patlıyor
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #325 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Zet Knight'i mi ne alacaklarmis, sence Edmilson'un yaninda ne yapar bu??? ozaman hic almiyalim daha iyi.. Bak benim dedigim Martin Skrtel'in sozlesmesi devre arasi bitiyor, hem cok genc, hem cok iyi cok buyuk olacak bu cocuk hemde bizim bjk'li defansin yaninda baya bir tecrubesi var... Avrupa'nin buyuk kulupleri istiyor, elimizi cabuk tutsak simdi az bir bedelle veya devra arasi bedava aliriz bu oyuncuyu.... | ||
![]() |
![]() | #330 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bakıyorum hiç doymuyoruz, daha fazlasını istiyoruz, bu kadar iyi transfer yapan yönetim, bırakın sizden daha iyi bilsin kimi alıp alamayacağını... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |