![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | edmilsonu alamasakta iyi bir ön libero alsak defans sorunu cözülür gibi geliyo bana.klebersonun yanına iyi bir ön libero süper olur mesela:''mavuba'' cuk oturur bu takıma... zaten bizim derfansta sorun yok orta sahamız aksadıgı için defans sorunlu gibi gözüküyo burak delgado ve ricardinho takım savunması yapamadıgı için klebersonunda tam bu mevki oyuncusu olmadıgı için böyle bi trasnfer süper olur.ama maliyeti cok yüksekti onun için hayal gibi.(sponsor ya da satış opsiyonlu kiralanabilir ama cok zor.) | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Mavuba gelse UEFA Kupasini ciddi ciddi dusunmeye baslariz, ama maliyeti maalesef cok.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu adam benim de hayalim ama yanlış hatırlamıyorsam bonservisi için 7.5 milyon Euro falan diyorlardı.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bu adam bu takima cuk oturur, inanilmaz bir adam ama bonservisi en az 6-7 milyondur. Bana kalsa iyi bir adam gelmeyecekse bir yabanci daha almayalim, seneye sirf Mavuba'yi aliriz yeter.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |