![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
Guest
| Bende bu ismi tanımıyorum ama bizim defansımıza defastan oyun kuracak top dağıtacak hava hakimiyeti iyi az top kaçıran adam lazım Böyle bir adam bulunursa BJK ne orta sahada nede defasta problem yaşar Ama forvet ve kale beni korkutuyor Rakip savunmayı parçalayan bir forvete ihtiyacımız var Nobrenin son vuruşları fena değil ama parçalayıcı da değil..Cisse alınabilse BJK ye şuan çok yakışan bir futbolcu PASCAL gibi olması imkansız ama PASCAL tarzında...Kaleye de RUNJE yerine daha iyi bir isim olsa hiç fena olmazdı..Adam korkutuyo beni... | ||
![]() | #26 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hicbirini alamayiz...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | alacaksak lyonlu cris i alalim o bize iyi gelir hemde brezilyali...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | o zaman bobo yolcu olmalı başka yoşu yok
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | biri gelsin artık. bu işlerde geç kalmak takım iiçin iyi olmuyor. bu transfer bir hafta içinde sonuçlandırılsın.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |