![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben harbiden sıkıldım yaa gerçekten ben beşiktaşımın forum sitesinde elano keita dos santos okumak istemiyorum kardeşim yazcaksanız gidin gs forumda fb forumda yazın ben burda tabata bize ne verir onu tartışmak istiyorum elano daha iyi öteki daha iyi bunu dinlemek istemiyorum artık kendnze gelin resmen özeniyosunuz benim takımım kaliteli tabata ile dahada kaliteli oldu ben tabatanın beşiktaşa çok şey katıcağını düşünüyorum zaten tabatanın kendisinin alıp götüreceğini düşünmüyorum tabata alındı çünkü tello ya yer açıcak telloda ona yusuf gelincede süper alternatifli kadro olucak yararı çok yani tabatanın aldığı maçlarda olucak alamadığı maçlarda önemli olan burda tabatanın takıma kattığı ve bnce tabata takıma çok şey katıcak
__________________ | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
bence de. sıkıldım ben de bu keitacı elanocu santosçulardan. içim karardı. her fırsatta bu isimleri ortaya koyan adamlar beşiktaşlı kimliğine sahip olabilirler ama taraftar değiller. taraftar dediğin takımına sahip çıkar, elindeki 1 taneyi gerekirse rakipteki 2 taneden üstün tutar. siz işte lig tvnin beşiktaş muhabiri gibi, ismeil er gibi beşiktaşlısınız. ama bu kafayla o değersiz gazetelere bile almazlar sizi. orjinal bile değilsiniz. bakın beşiktaşlı değilsiniz de demiyorum, ama taraftar değilsiniz, olamamışsınız. gidin bilgisayarda oyun oynayın siz, tabatanın gücü az ise rakiplerin oyuncularına göre, editörlerle yükseltin. belki o zaman daha çok seversiniz. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |