Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
Dostum takıntı dememin sebebi durup durup bu konunun gündeme gelmesi.Bazen öyle yorumlar yapılıyor ki sanki her şey bitti,takım takım gibi oldu.Her mevkideki adamlarımız oturdu da tek sorun Bobo.Ben buna takıntı derim.Şu an takımıın iyi yolda olmasının yanında bir çok sorunumuz var bence.Mesela Kleberson kariyerinin karşılığı olan futbolu oynamıyor çünkü ön libero değil.Hala takıma defansif gücü yeterli sert bir ön libero monte edebilmiş değiliz.Oyuna ofansif katkı yapabilecek bir sol bekimiz yok.Kalecimiz bence halen soru işareti.Gökhan Zan veye Koray'a bir şey olsa tandeme kimi monte edebileceğimiz şüpheli.Bu kadar sorun varken sanki tek sorun oymuş gibi bu adama takılmak bana anlamsız geliyor.Evet bu adamı Brezilya milli takımı kalitesinde görmek belki abartıdır ama bu adam hiç bir işe yaramaz ancak Şekerspor'da oynar gibi yorumlar çok çok daha da abartıdır.Ayrıca ben halen iddaa ediyorum,bu adamın çok iyi bir kumaşı var.
Vizyon meselesine gelince.Sizin vizyonunuz yok biz büyük düşünüyoruz lafını klavyenin başında söylemek kolaydır.Daha iki gün önce taraftarın yıldız stresi sonlansın diye hisse satılarak Ricardinho alındı.Bunun devamının kulübü nereye götüreceğini göremiyor musunuz ? Bobo yerine Tevez'i almayı tek düşünebilen siz değilsiniz.CM oynarken futbolcu almıyorsun.O paralar kulübün kasasından hatta artık hisselerinden gidiyor.Daha önce 500 kere yazdım yine yazıyorum.Bizim bütçemiz eksik görülen her mevkiyi gidip 10 milyon Euroluk adam satın alarak kapatmaya yetmez.Biz Milan ya da Barcelona değiliz.Örnek almamız gereken kulüpler bunlar değil, Ajax gibi kulüplerdir.Bence Bobo süper bir yıldız olmasa da kalbur üstü bir futbolcudur.Artı başarıya aç bir futbolcudur.10 milyon Euroyu içi geçmiş ve futbol hayatının son demlerinde çok para kazanmaya niyetli doymuş bir futbolcuya vereceğime Bobo'yu tercih ederim. |
evet arkadaşım bobo hariç tüm yazdıklarına katılıyorum daha takımda dolması gereken çok boşluk var . ancak sen vizyon meselesini yanlış anlamışsın. evet vizyon geniş olmalı yazmak klavye başında kolaydır ama ben olayın klavyede kalmadığını bu yönetimde gördüğüm için bunları yazıyorum. adamlar delgadonun yanına ricardinho gibi bir starı alıyorsa hedef büyütmüşler demektir. defansa olması gereken özeliklerde yabancı arıyorlarsa vizyon işi tamamdır. ancak bu işte bu vizyona bobo dar geliyor. biz de demiyoruz ki besiktas şeva yı alsın kaka yı alsın. bi kaç önceki mesajımda sakaryasporlu cangele örneğini verdim bu adam 3 tane boboyu top diye oynar sonra gider kaleye sokar. bunun gibi adamlar lazım bize. işte böylesi yönetimde gördüğüm vizyonla örtüşür. zamanla da değerini katlar klübe kar bırakır. sen iyi kadro kurarsan basit mantıkla şampiyon olursun şampiyonlar ligine gidersin aldığın her puana para alır ekonomini düzeltirsin. transfer için hisse satmana gerek kalmaz. artık şu gerçeği görmeniz gerekiyor sportif başarı gelmeden ekonomik başarı zor gelir. futbol artık bir endüstri hedef küçültüp takımı ona göre kurarsan asıl o zaman yanılırsın. bobo umarım yanılırım ama sanmıyorum bu senenin hayal kırıklığı olacaktır. keşke cm de oynuyor olsaydık da bobo yu almak gibi yapılan bir hatayı hemen düzeltme şansımız olsaydı!!!