![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 15 Bininci Kombine Satıldı 24.08.2006 11:09 Bu sezon taraftarlarımızın büyük bir ilgi gösterdiği Kombine Kartlarımızın 15 binincisi de sahibini buldu. 15 bininci kombineyi 26 yaşındaki İstanbullu taraftarımız Hamdi Uğur satın aldı. Yeni sezonda Şampiyonluğa inanan Siyah-Beyazlı taraftarlarımızın Kombine Kartlarımıza olan ilgisi sürüyor. Kulübümüz, ilk hedef olarak belirlediği 15 bin kombineyi sattı; hedef 20 bin... 23 Ağustos Çarşamba akşamı 15 bininci Kombine Kartımız İstabullu 26 yaşındaki taraftaramız Hamdi Uğur tarafından satın alındı. Yeni Açık Kombine Kartın sahibi olan Uğur’a hediye olarak futbol topu ve forma verilecek. Hamdi Uğur ayrıca, yanında bir kişiyle birlikte Takımımız’ın idmanını izleyerek hediye olarak verilen top ile formayı oyuncularımıza bizzat imzalatabilecek. 15 bininci Kombine Kartı satın almanın sevincini yaşayan Uğur, yaşananlara çok şaşırdığını söyleyerek, “Benim için unutulmaz bir anı olacak. Beni asıl sevindiren, Kulübümüz’ün 15 bininci kombine sahibine yapacağı sürprizler. Verilen hediye futbol topu ve formanın yanısıra Takımımız’ın idmanını izleyecek ve futbolcularla tanışacak olmam beni daha çok sevindiriyor. Takımımız sezona çok iyi başladı. Taraftar olarak bizler de yeni sezondan çok umutluyuz. Umarım bu seneyi Şampiyon olarak tamamlarız. Taraftarlarımızın daha çok kombine alması ve satışın hedeflenen 20 bine ulaşılmasını dilerim” diye konuştu. Her Bininci Kombine Sahibine Sürpriz Hediyeler Bundan sonra her bininci kişiye (16 bininci, 17 bininci, 18 bininci…) yine sürpriz hediyeler verilecek. Bu hediyelerin neler olduğu ise bu rakamlara yaklaşıldıkça açıklanacak. Yeni Açık tribünden de alsa, VIP'ten de alsa her Kombine Kart sahibinin şansı eşit olacak. Kombine Kart sayısı arttıkça hediyeler de büyüyecek. (Not: Belirtilen kampanyadan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş çalışanları ile bunların birinci dereceden akrabaları yararlanamayacaktır.) | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar yeni açık eski açık gruplasmayalım ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
24.08.2006 11:09 Bu sezon taraftarlarımızın büyük bir ilgi gösterdiği Kombine Kartlarımızın 15 binincisi de sahibini buldu. 15 bininci kombineyi 26 yaşındaki İstanbullu taraftarımız Hamdi Uğur satın aldı. Yeni sezonda Şampiyonluğa inanan Siyah-Beyazlı taraftarlarımızın Kombine Kartlarımıza olan ilgisi sürüyor. Kulübümüz, ilk hedef olarak belirlediği 15 bin kombineyi sattı; hedef 20 bin... 23 Ağustos Çarşamba akşamı 15 bininci Kombine Kartımız İstanbullu 26 yaşındaki taraftaramız Hamdi Uğur tarafından satın alındı. Yeni Açık Kombine Kartın sahibi olan Uğur’a hediye olarak futbol topu ve forma verilecek. Hamdi Uğur ayrıca, yanında bir kişiyle birlikte Takımımız’ın idmanını izleyerek hediye olarak verilen top ile formayı oyuncularımıza bizzat imzalatabilecek. 15 bininci Kombine Kartı satın almanın sevincini yaşayan Uğur, yaşananlara çok şaşırdığını söyleyerek, “Benim için unutulmaz bir anı olacak. Beni asıl sevindiren, Kulübümüz’ün 15 bininci kombine sahibine yapacağı sürprizler. Verilen hediye futbol topu ve formanın yanısıra Takımımız’ın idmanını izleyecek ve futbolcularla tanışacak olmam beni daha çok sevindiriyor. Takımımız sezona çok iyi başladı. Taraftar olarak bizler de yeni sezondan çok umutluyuz. Umarım bu seneyi Şampiyon olarak tamamlarız. Taraftarlarımızın daha çok kombine alması ve satışın hedeflenen 20 bine ulaşılmasını dilerim” diye konuştu. Her Bininci Kombine Sahibine Sürpriz Hediyeler Bundan sonra her bininci kişiye (16 bininci, 17 bininci, 18 bininci…) yine sürpriz hediyeler verilecek. Bu hediyelerin neler olduğu ise bu rakamlara yaklaşıldıkça açıklanacak. Yeni Açık tribünden de alsa, VIP'ten de alsa her Kombine Kart sahibinin şansı eşit olacak. Kombine Kart sayısı arttıkça hediyeler de büyüyecek. (Not: Belirtilen kampanyadan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş çalışanları ile bunların birinci dereceden akrabaları yararlanamayacaktır.) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |