![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kimse yanlş anlamasın ama bu bnim emeğim adını wermek istemediğim bi sitede yöneticiyim veböyle bir bölüm hazırlamıştım arkadaşımız çalmş sanırım. ayıp etmş yanlş yaptın dostum alıntıdır die msj yazsaydn bari emeğe saygı duymalısın.
__________________ Kıyamet kopar,çöker karanlık,Allah bizi affetmez çok günah aldık, Sevenler ayrılmaz biz bir plan yaptık,Tüm çArşı cehennemden kombine aldık | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer doğrusa ayıp etmiş..kınıyorum
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | kardeşim bu konu toplama diye yazdık ilk başta zaten...ha sen açmışın ha ben,kimler için?:Beşiktaşlılar için,tartışmanın gereği yok...al sende benim başka forumlarda açtığım konuları başka yerlerde aç ne gücenirim ne de zoruma gider... | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
nyse bunu sorun yapmam zaten küçükler büyüklerini yaşatırmış . ...
__________________ Kıyamet kopar,çöker karanlık,Allah bizi affetmez çok günah aldık, Sevenler ayrılmaz biz bir plan yaptık,Tüm çArşı cehennemden kombine aldık | |||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | keşke şu adsl de sorun olmasaydı da bu yazdıklarını yazdığın zaman görebilseydim,görseydim küçüğü büyüğü gösterirdim sana...senden aldığım her mesajın teşekkür butonuna bastım bu da yeterli sanırım..... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/8674-en-buyuk-multimedya-arsivi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 10:34 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |