![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #65 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Nuri Şahin Rıza Çalımbay'ın isteği üzerine Dortmund'dan 850 bin euro karşılığında alınması konusunda anlaşılmıştır.Ancak Çalımbay'ın "Ben Nuri'yi altyapı için transfer etmek istiyorum.Henüz benim kadromda oynayacak düzeyede değil demesi üzerine Nuri yaşının 16 olduğunu belirtip"Ben şu an zaten Dortmund'un A takımındayım.Daha 16 yaşında Dortmund'un A Takımını bırakıp Beşiktaş'ın altyapısına gelmeyi göze alamam.Bu benim için çok büyük macera olur diyerek teklifi geri çevirmiştir.Yani Nuri transferi Rıza Çalımbay'ın inadı yüzünden gerçekleşememiştir.Bu noktadan sonra Nuri'nin Türkiye'ye gelmesi söz konusu değil.Haberin Fotospor olması da bu haberin yalan olduğunun kanıtıdır.Kilitlenmesi gerek bu konunun.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #66 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet bu haber dogru, hatta o Dunya Kupasindan evveldi, yani Nuri daha tam parlamamisti. Zaten Riza'nin zihniyetini cok net ortaya koyuyor bu olay, dogru tercihi yapmis Nuri.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
Guest
| Kleberson istenileni veremedi diyorsunuz ama beşiktaşın şuan vazgeçilmez oyuncusu alex ferguson da ahh kleberson ahh diye ağlıyor..türkiye ligi onun gibi büyük bir isim karşısında küçük kalıyor ama uyum sorunu yaşadı diyor ve sakatlık geçirmişti...Carew geldiğinde avrupada manşet olmuştuk ve lyona iyi paraya sattık şunu da unutma lyon gereksiz futbolcu almaz...Ailton gol kralıydı yeterince beslenilmedi bize de uymadı zaten...richardinho dünyanın en iyi takımı ve futbol fabirkası olan bir ülkenin milli takımında oynuyor...kardeşim biz elbette böyle yıldızlar alacaz..bunlarla adımızı duyuracaz..tutup da bir Rood , hanry , adriano gibi isimleri alıp da vitrin yapacak değiliz heralde...sen bunları mı bekliyorsun... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |