![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | aslında ön libero ya ihtiyaç yok ancak eğer ki tigana mavuba gibi birini istiyorsa hemen alsınlar çnkü o tip futbolcular defans gibi bişey ilk müdahaleleri yapıyor pas dağıtıyor defansı rahatlatıyor ama bence pek ihtiyacımız yok bize istikrarlı bir stoper alınsada olur ! | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ön liberoda olur ama appiah gibi adam olcaksa olsun. yoksa stoper lşazım
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler kim olursa olsun uzun şutları iyi olan biri olsun duran toplardaki uzun şutlardan bahsetmıyorum... aniden top oyundayken beklenmedik bir anda uzun şut vuran adam olacak top ayağına geldimi ne yapcağı belirsiz olan biri lazım ön libero gerekliii....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Düşüncelerinin bi çoğu doğru olabilir fakat önliberoda fahriden daha ii oynar düşüncesine katılmıyorum....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Zaten bir önlibero almas isek ya fahri yada koray oynayacak orda ve aralarında çok çok büyük bir fark olacağını düşünmüyorum.Ama bizim çapa olarak cengaver bir onliberoya ihtiyacımız var.İnşallah mavuba gibi birini alırda baya baya uçarız o zmn..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya deget şakası bile kötü.taraftarı bukadar sevindirdikten sonra böyle eşeklik yapmazlar. ayrıca defansa adam lazım koray gökhan zan karışımı yani uzun boylu ve oyun kurabilen ve soğuk kanlı işte bu edmilsondu ama tuzlu geldi.cris yada alex super olur.defans olmazsa yinede transfer yapılmalı ön libero alınmalı apiah tarzında
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |