![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi bakalım bizde kapalı üstteyiz karşılaşırız umarım. Bakalım 3.kesimin vurduğu masadan ses gelecek mi ? | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | elimizden geleni yapacağız işte ![]() zaten demirören konusunda protestolar hep bir ağızdan yapılır o konuda yalnız kalmamız imkansız zaten .. geçen maçta olduğu gibi birileri çıkar taraftarı susturmaya çalışırsa işte o zaman bu kez dayak yiyen taraflar değişir . onun dışında yalnız kalabileceğimiz tek nokta takımı desteklemek olucak gibi görünüyor ama ne olursa olsun futbolcularımızın gözündeki umut ışığını bizler söndürmemeliyiz . ispanyada gol krallığına oynamış nihat bile takım arkadaşının attığı gole o kadar sevindiki bu futbolcularımızın ortaya koyduğu yüreği gösteriyor . bizde o yüreği ortaya koymalıyız . ölümüne destek olucağız . eğer birileri oyuncularımızı ıstıklarsa boğazlarımız yırtılana kadar ıslıkları bastırmaya çalışacağız . umarım sizlerde futbolcularımızı ıslıklamaz , destek olursunuz . lütfen lütfen lütfen maç sonuna kadar destek olalım . eğer futbolcularımıza tepki vermemiz gerekirse tepkilerimizi maç sonuna saklayalım . bunu herkesten en içten şekilde rica ediyorum .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (06-10-2009 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | seyirci desteğiyle kasımpaşa maçında 3 atarız 5 atarız şampiyonlukta bizde varız deriz puan farkı azaldı zaten 3-4 maçta kapanıcak derecede . geçen sezonda denizli bekleyin dedi bekledik şampiyon olduk şimdide 15.haftayı işaret ediyorum bekleyelim . adam geçen sezon ne dediyse oldu , bu kadarda kredisi vardır değilmi ?
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | demırorenı desteklemeyınde bu arada her taraftan grup cıkıyor Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA Konu Mehmet tarafından (06-10-2009 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | her taraftan derken ayıp oluyor sanki .. hacıhüsrevdeki bjk tayfası azımsanıcak düzeyde değildir ve her maçta takımını destekler bunun yanısıra bu grup yeni değil . yıllardır grup olarak maçlara gidiyoruz biz .. ama sesimizi ilk defa bu hafta duyuracağız çünkü bu bir zorunluluk oldu ! DEMİRÖREN İ PROTESTO ETMELI TAKIMA VE DENIZLIYE SAHIP ÇIKIP MORAL VERMELIYIZ ! ben bu grubu demırorencı gıbı algılamaya basladım arkadasın dıger yazılarına bakarak
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu Mehmet tarafından (06-10-2009 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz Buna " Örgüt " Demeyelimde , " Taraftar Grubu " Diyelim. Olayı Siyasi Boyuta Aktarmak İçin Kurulan Bir Grup'musunuz da "ÖRGÜT" İsmini Koyuyorsunuz ? Siz Böyle Saçma Saçma Gruplar Kurdukça , TARAFTAR'I Böldüğünüzün Farkındamısınız ? Şimdi Amacınız Nedir Diye Sorsam , "BEŞİKTAŞ" Diye Yanıt Verirsin..İNÖNÜ Stadındaki Taraftarın Amacı Nedir ? Başka Birşey mi. Boş İşlerle Uğraşmayın , Karnınızı Doyurun Allahınıza Şükredin. Seninde Dediğin Gibi > " SAYGILARIMLA " Imza : MEHMET ERSÖZ
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. Konu Mehmet tarafından (06-10-2009 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Greenpeace gibi birşeymi???? Veya ılımlı taraftar grubumu??? 3. Futbolcular ıslıklanmasın demişsin de; futbolcuları hemen asıp kesmiyoruz, Denizli maçında ıslığı hakkeden futbolcuyu ıslıkladık.. (Burada yanlış anlamışsın) 1 değil, 2 değil, 3 değil.. Beşiktaş formasını giyiyorsa onun hakkını vermeliler...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Sayın mehmet ersöz , saygılarımla demişsiniz ancak yazınız gayet saygısızca ve kırıcı olmuş . bu grup hacıhüsrevli gençlerin kendi arasında örgütlediği gerek maddi gerek manevi yardımlaşma ile tüm hacıhüsrev beşiktaşlılarının takımımızın maçlarına gidebilmesini sağlamak ekipçe takıma destek vermek için 1 buçuk yıl önce kuruldu . inönüdeki taraftarın amacı nedir diyorsunda biz inönüye değil sami yenemi gidiyoruz ? ayrıca yukarda amacımız nedir sorusuna daha geniş bir cevap verdim . bir mahallenin gençlerinin bir arada maçlara gidip takımına destek vermesi boş işse , sizinde bir forum sitesiyle ilgilenmeniz / kurmanız boş iş . şimdi size amacınız nedir diye sorsam , beşiktaş diye yanıt verirsiniz ... İNÖNÜ stadındaki Taraftarın amacı nedir ? Başka Birşeymi ? Saygılarımla Alihan Talaşçı
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (06-10-2009 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
daha mevkisinde oynadığı ilk 90dakikasında adam sahaya çıkarken ıslıklanıyor . nasıl iş bu ? boş bahaneler sayıyorsun bana sana protesto etme diyen yok hak edeni bizde ediyoruz ama protesto maç sonunda yapılır . ılımlı değiliz cska maçı sonrası olaylarını sonuna kadar savunuyoruz . ama oyun devam ederken ıslıklamak demek rakibi desteklemek demek . anlatabildimmi acaba ?
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |