![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | 16 Bininci Kombine Satıldı 29.08.2006 17:14 Bu sezon taraftarlarımızın büyük bir ilgi gösterdiği Kombine Kartlarımız’ın 16 binincisi de sahibini buldu. Kombine kart alan 16 bininci taraftarımız 23 yaşındaki Alper Atamer oldu... 29 Ağustos Salı akşamı 16 bininci Kombine Kartımız 23 yaşındaki taraftarımız Alper Atamer tarafından satın alındı. Kapalı Alt Kombine Kartın sahibi olan Atamer, Kulübümüz tarafından 16 bininci kombine kart sahibine verilecek sürpriz ödüle de kavuştu. Alper Atamer, Futbol Takımımız’ın yurt içinde oynayacağı bir deplasman maçına Siyah Beyazlılarımız’la birlikte gidecek. 16 bininci şanslı taraftarın kendisi olduğuna şaşırdığını söyleyen Alper Atamer, “Bu sezon çok iyi bir kadro kurduk. Delgado ve Ricardinho gibi çok önemli yıldızlarımız var ve özlediğimiz başarılara bu sezon imza atacağımıza inanıyorum. Gönül verdiğim futbolcularla birlikte bir deplasman maçına gidecek olmam da benim için inanılmaz bir duygu” diye konuştu.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben 1.-2.-3.-4. ve 5. yide aldırıyorum arkadaşıma 5 kişi olduk hepsi sağolsun dinlediler beni akıllı bi seçim yaptılar aldık kombineleri. yeni açık, orta kat, numaralıya yakın yerdeyiz.
__________________ "SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK" ULANN.. | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şu 16.kombineyi alan adamdaki şansa bakın.. futbolcularla beraber gidecek deplasman maçına
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |