![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #301 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     hiç zannetmiyorum uzatılacağını transfer yapılsa ii olurda ama yapılmsada biz bu kadroylada  3 kulvarda da başarılı olcak güçteyiz    |  ||
|   |  
|   | 
|    |  #303 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Alıntı:  
 herşey bitti arkadaşım 
				__________________   HAYATTA BEŞİKTAŞ  |  |||
|   |  
|    |  #306 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     büyÜk bir ihtimal bizim yönetim transfer yapmayacak fakat bundan önceki yıllardada federasyondan bir yetkiliyi arayarak saat 12,00 a kadar özel izinle transfer yapılabiliyor.yani anlıyacağınız daha herşey bitmiş değil ama Tristan dan başka piyasada futbolcu kalmadı.zaten o da forvet oynuyor!    
				__________________   KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR!   |  ||
|   |  
|    |  #308 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Ya arkadaşlar sizi anlamıyorum burda edindiyim genel kanı çoğu kişide yönetime tepki var bu yönetim değilmiydi bize delgadoyu nobreyi burak'ı rico paşayı armağan eden şimdi niye kzıyoruz zaten şu aşamada transfer çok acil bişi değil takımımız gayet mükemmel daha kimi alsın bi yönetim elbette yanlışları var ama biraz destek çıkalım lütfen... SAYGILARIMLA..   BU ARADA UNUTMADAN SÖYLEYİM ''GELİYORUZ!!''  |  ||
|   |  
|    |  #309 | |||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]()  |     Alıntı:  

__________________   SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON   |  |||
|   |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |