![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | alt yapıdan keşke bölye bir isim çıksa çok daha iyi olur ancak tabi ki mehmet badtal ile anlaşmışlarsa bişey diyemem adam 20 yaşında ve geleceğin h.şükürü deniliyor bir kaç maçını izledim sırtı kaleye dönük iken oynayabiliyor ve kanatlara güzel paslar atıyor tabi kendini geliştirmesi gerek hayırlısı ancak ara transfere kadar bayağa isim sürer gider | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence yetmez, bir de avrupa tecrübesi olan stiper ve önlibero oynayabilen illede yabanci diyorum biri daha gerekli.. zago yu mumla arar oldum ben sahsen..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | gerek yok artık böle transferlere
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cıkarıyon oynat bariii aydın filan var süper adamlar
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
| |
| | #10 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Can erdem nasıl bir oyuncu pivot tipi santraformu? Boylu postlu bir oyuncumu | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |