![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | wiltord bence kesin gelecektir ancak Tigana bununla beraber Rİquelme ve Geremi gibi oyuncularda kesinlikle istemiştir ayrıca Wiltord'un bonservisi elinde olduğu için rahatlıkla alınır ve satılacak formaları ilede cep harşlığı çıkar zaten ! | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bende bugune kadar hep değişmesinden yanaydım fakat yönetimin aklı başına geldi ve artık en ufak bir hata yapamazlar bununda kendileri farkındaydılar önceden 5 milyon dolarlık bir adam mı alacaklar yok diyorlardı biz bu paraya 2 tane alırız diyorlardı ancak şimdi onuda yapamayacaklar ve 1 tane ve 10 milyon dolarlık birisine harcayacak zamana geldiler bunu kendileri yatı şimdide bunun farkındalar alınacak transferlerden sonra her kez fikrini değiştirecektir Tİgana 2 sene daha başta ve Demirören getirdi bu adamı Tigana iyi bir takım oluşturursa ve başarılı olursa Demirörenle ben 3 yıl daha derim çünkü tecrübelendi ve istikrarla beraber azize gibi olur ayrıca azize çok mu iyiydi fenerde başkan olduğunda ilk 2 sene o da demirören gibiydi şimdi ise....bence Demirörenle 3 yıl daha ayrıca bu adam sadece futbolda böyle bir başarısızlığı var umarım gelecek sezon futboldada başarılı olunur | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |