![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Vallahi Serdar'i Trabzon macinda oynatti ve sizlerden alamdigi elestiri isitmedigi laf kalmadi. Tigana ne yapacagini sasirdi, adam genclerle oynayip yenilse elestirirsiniz, gencleri oynatmasa elestirirsiniz, bari biraz dansozluk yapmayin ve lafinizin arkasinda durun....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sezer sezgin bonservisi bile birlikte kayseriye verildi. kayseride kaf kaf'a kiraladı. Aydın ve serdar özkan süper ligin üstünde futbolcular iyi tespit. Ne burak ne i. akın ne bobo ne varsa paflarımızda var. Aydın, serdar, kenan bu çocukları sahada görelim öyle yenilelim. Bu geçik adamlarla yenilmek koyuyo
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ben de bu gençleri görmek isterim kendini bişey sananların yerine...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |