![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | o topa sanki havada şeytan dokundu tibündeydim ve golü çok net gördüm. manyak olum yoksa top dışarı çıkıyordu cordoba bu topun havada bu kadar yön değiştireceğini tahmin edemedi ve golü yedi. evren biel attığı gole inanamadı tıpkı herkes gibi.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
|
![]() | #83 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() |
Kartal'dan yaylım ateşi ![]() KESİNLİKLE KABUL ETMEM Yöneticilerden ve işadamlarından futbol adamı olamayacağını öne süren Vardar, 'Bizde de artık çok iyi bir futbol adamı bulunup, sivillerin Ümraniye'den elini ayağını çekmesi gerekiyor' şeklinde konuştu. Vardar, kendisine herkesin (Sen futbolu çok iyi biliyorsun neden bu işin başına gelmiyorsun) dediğini hatırlatarak, 'Benden de profesyonel futbol adamı olmaz, çünkü ben işadamıyım. Bana (gel bu görevin başına) deseler kesinlikle kabul etmem' dedi. Çağdaş'ın dünkü Malatyaspor maçının ardından 'Beşiktaş'ı bırakacağım' açıklamalarına da değinen Vardar, 'Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünen adam neden oynatılır. Tigana'nın haberi olsa oynatmazdı' dedi.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |