![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Sizce Mösyö Tigana'nın Gençleştirme Anlayışı Bumudur. | |||
Evet Budur. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 25,00% |
Hayır Değildir. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 58,33% |
Bilmiyorum Kararsızım. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 16,67% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #33 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | transfer konusunda tiganaya güvenmek lazım. kim alınırsa alınsın destek vermeliyiz. bu oyuncuyu da tigananın alacağını sanmıyorum. tiganadan gelecekte efsane olacak bir kadro bekliyorum ve oldukça ümitliyim. | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | öncelikle şu anket çok saçma bir anket ! galiba bazı arkadaşlar ya anlamıyor yada anlamak istemiyorlar 1-Biz gençlerbirliği değiliz oyuncuların yaş ortalaması 21 olalım en yaşlı oyuncumuz 25 olsun. 2-Tigananın yapmak istediği tecrübeli ve yerli gençlerle karışık bir takım yaratmak 3-Tİgana bu transferi istemiş veya istememişte olabilir ancak benim bildiğim Tİgana gider kendi izler geçmişine bakmaz ve adamla konuşur anlaşır öyle gelir ! Şimdi lütfen hala gençleştirme operasyonuydu fln bırakın bunları gençleştirme operasyonu fakat bu yerli oyuncular arasında olacak bir genleştirme operasyonu yabancı olarak biz tecrübeli 27 ile 31 yaş arasında oyuncu arıyoruz Wiltord Geremi Riquelme gibi.... anlamayan arkadaşlara duyurulur ayrıca çok saçma bir anket gençleştirme yerlilere olacak bunu anlayalım artık ! | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ![]() Beşiktaşla ön sözleşme imzalamadığını açıklayan Palermo "Tigana'yı tanımayan var mı?" transfer sezonu başlamadan gazeteler senaryolar üretmeye başladı bile.. diye konuştu. kynk:sporunsesi.com
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kulübümüz’den Açıklama 06.04.2006 09:17 Dün bazı gazetelerde yayımlanan haberlerde yer alan, Kulübümüz’ün Arjantin’in Boca Juniors takımında forma giyen Martin Palermo ile ilgilendiği iddiaları asılsızdır. Kulübümüz’ün ne adı geçen futbolcu ne de kulübü ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır. BEŞİKTAŞ JK
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |