![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu takıma güvenin bu takım çok iş yapacak | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilk önce açılan konu güzel olmuş.bilgilendirme açısından.ama sürekli teknik direktör değiştirerek bir şey elde edemeyiz.bence tigana'ya sezon sonuna kadar süre verilmeli,gelen tigana'dan daha iyi olacak diye de bir şey yok.bence şuanda bu takımı sadece tigana düzlüge çıkartır.
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | öncelikle bu calismayi yapan arkadaslari kutluyorum... evet bizde haftalardir bunu anlatmaya calisiyoruz... hersey ayni tas ayni hamam... kendimizi yalanci baharlarla kandirmayalim...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
| |
| | #5 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Forza beşiktaş demekle bitmiyor olay !! Ama ben pes ettim ,Haklısınız hiç bir şeyi tartışmıyalım konuşmuyalım herşey yolunda herşey çok güzel ,Yükselişteyiz ,Geliyoruz...
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herşey yolunda herşey çok güzel , Yükselişteyiz , Geliyoruz... kulaga hoş geliyor..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #7 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar insanı konu açtığına pişman etmişsiniz yani,güzel bir analizdi gulcemalin yaptığı siz de yorumlarınızı yazarsınız olur biter,yorumlardan öte konunun gerekliliği tartışılmış
__________________ ![]() | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bi cok arkadas bu konunun acılmasına gereksiz zamansız demiş ama bana gore de bir sakınca yok bunları kendi aramızda tartısmamız en dogal olay bence..tablolar gusel gecen sene ile aynıyız ama rakiplerde bu sene kotu o yuzden su an kopmus deiliz. benim aldıgım bazı bilgilere gore yonetimin tigana ile arası bayagı bir acılmıs ama tazminattan dolayı gonderemiyorlarmıs.Tigana cok iyi giderken takımı aniden bırakabilirmiş.Bole haberler dolasıor ortalıklarda.. valla hayırlısı ![]() | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir önceki sezona da bakarsanız, Del Bosque ilk yarıyı 29 puanla kapatmış. Aslında buradan şöyle bir yorum çıkarabiliriz : Bir hoca yeni bir takım kurduğunda, ilk yarıda alacağı puan 30 civarı oluyor.(Son 3 yıllık puanlara göre)! Ama bundan kime ne??? | ||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Del Bosque desen kariyersiz hiyarin teki, Tigana desen kurdanci, Riza da cok bilgisiz. Bu baskiyi kaldiracak bilgili kisiler anca bu forumdan cikar. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |