|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
05-04-2006, 04:10 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 |
ilkokula gidiyordum. bakkalda 3 büyüklerin yapıştırma amblemlerinin satıldığını gördüm. Beşiktaşın amblemine hayran olmuştum. çok esnetikti. satın aldım hemen. beni Beşiktaşlı yapan buydu. o dönemde kim şampiyon olmuş haberim bile yoktu. ailemde herkes geseliydi(gerçi küçük kardeşimi Beşiktaşlı yaptım sonradan o ayrı ). bu beni etkilemedi nedense(Allahıma bin şükür). ilk defa inönüde gittiğim maç gese maçıydı. tarif edilemez bir duyguydu benim için. 2-1 kazanmıştık. o atmosferi gördükten sonra daha bir bağlandım Beşiktaşıma. sizlerinde hikayenizi merak ediyorum... | ||
|
05-04-2006, 10:14 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | babam saolsun tabi en cokda hepimizin icinden gelen engellenemez bi duygu Sergen hastasıydım 10 numara formasını alırdım hep. ilk bnde gs macına gittim okan attı sora şifo cakdı 80 lerde o golde sevinirken o stad atmosferindeee Beşiktaş lılık iiice icime işledi. | ||
05-04-2006, 14:06 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | beni turkiyedeki amcam besiktasli yapti babam futbolu hic sevmez onun icin fazla takip etmyodum ama 10 yasimda falan inonuye gittim o gunden beri BESIKTAS la yatip BESIKTAS la kalkiyorum
__________________ Rustu Ridvan Ibrahim Ferrari Ismail Quaresma Ernst Necip Volkan Bobo Nihat | ||
05-04-2006, 16:20 | #9 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | ben kendimi bildim bileli Bjk liyim Tabiiki dayım sayesinde ewdekiler hepsi gsli bu arada.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |