![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | arkadasım öncelikle burda beyaz eşya kampanyası yapar gibi futbolcu kampanyası yapamayız. bu sözünü ettiğin iki futbolcu kayserisporun iki önemli futbolcusu ve türk futbolunun yükselen değerleri. bu futbolcuları almak öyle kampanyalarla falan olmaz. herşey maddiyata bakar ve kayseride bunu düşünerek hareket edicektir. gese nin alacagı haberlerine de inanma. gese bu iki futbolcuyu almak için ilk başta kendilerinin kulube para yardımı kampanyası başlatması gerekir.!!! | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | burdan yönetime sesimizi duyurabileceğimizi sanmıyorum ama özellikle mehmet topuzun alınmasının faydalı olacağına inanıyorum,gs de hakan şükürün yerine gökhan ünalı koymak istiyor,parayı da ülker grubu ödeyecek büyük ihtimal,bu oyuncuları kaptırmamalıyız | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | mehmet topuzun koyu bir BEŞİKTAŞLı olduğunu duydum. ayrıca her ikiside bize çok yarar yönetim daha önce almak için bastırdı ancak kayseri yönetimi satmayacaklarını açıkladı. ayrıca mehmet topuz için 5 milyon euro istiyorlardı en sonra bakacağız neler olacak ancak yönetimde tiganada çok istiyor 2 futbolcuyuda | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Burdan Kampanya Baslatmakla O Futbolcuların Alınacagını Düsünmüyorsunuz Umarım... O Oyuncuları Bizim Gördügümüz Kadar Yönetimde Tiganada Görüyor.. Zaten Almak Istemiyorlarda Degil.. Maddiyata Dayanıyor... Tutupda Bir Topuza 5 Milyon Euro Verecek Halleri Yok... KampanyayLa Olmaz Bu İşler Arkadaşlar..!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |