![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
begeniyorsun begenmiyorsun umrumda degil. ama bazi arkadaslarimiz medya'ya uyup yine herkesi gonderiyor ( rico'yu bilene gonderenler var ). Bu ne bicim besiktas forumu ayni fenerliler gibi. . Zaten Runje'yi tottenham macinda sadece kapali destekledi ve kapali demek besiktas demek. Isliklayanlar ise sahte taraftardir. Valla iyikine çarsi besiktasa sahip cikiyor yoksa... | |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
![]() | |||
| |
| | #3 | ||
| Guest
| ferruh gelde anlat abi..insanlarda saygı kalmamış...bende o zaman şöyle diyim..insanların fikirlerine saygı duymayan diğer bir deyimle SAYGISIZ insanlar BJK'Lİ DEĞİL FENERLİDİR.... | ||
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ben runjeyi beyenmiyorsan , sahte taraftar degilimdir, ayrica sana düsmez bize sahte taraftar demek, sen kim oluyorsun...avrupada yasiyorum ama her yil formamida aliyorum, derbi icin bile gelmisimdir istanbulla, sen önce benim gibi taraftar olda göreyim....carsi adem dursunu gönderdi, sebayi gönderdi, onlar taraftar degilmi?? hic olurmu , senin dedigin yüzde yüz yanlis...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | abi haklısın çok silik ama bir adamın kendini göstermesi için yanınddaki adamlarında iyi olması lazım.ibrahim a. burak gibi dikine koşan adamlarla beraber oynatılmalı sistem de kesinlikle değiştirlmeli bu adamlar ortasahada değil forvete yakın olmaları lazım luce nin sergene yaptığı buydu.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Birader şu anda takımın en kötü adamları arasında doğrudur,ama riconun ne olduğunu ve neler yapabileceğini bildiğimiz için biraz sabır göstermeliuyiz,ama bu oyuna devam ederse tabi avrupayı ortega gibi kötü bir kariyerle noktalar...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |