![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ozur diledi Merhaba, Açıkçası sizleri kırdıysam çok özür dilerim. Ancak ben F.Bahçeli değilim. Mrsiç'le yaptığım hareket de tamamen gündüz birarada olduğumuz ve bir röportaj yaptığım için yanımdan geçerken onun bana yaptığı hareketten ileri geldi. Ekrana çıkacağını bilsem elbette yapmazdım. Ama onlar benim arkadaşım. Misal Kerem Tunçeri ile de maç öncesi bayağı sohbet ettim. Öpüştük vs vs. Pek çok maç sonrası oyuncularla ilişkilerimden dolayı galip gelen tarafın oyuncularıyla benzer hareketler yaşıyoruz aramızda. Elbette bunun ekranda çok ayıp olduğunu biliyorum. Farkında olsam yapmazdım. Sakladığım için vs değil. Sadece sinirli insanları daha fazla üzmemek adına. Ama açıkçası ben bunda çok da yanlış bir şey göremiyorum. Küfür konusunda ise kesin şekilde bize konunun üzerine çok gitmememiz söylendi. Çok büyük tepki çekiyor. Küfürü gündeme getirmek onu körüklüyor, bu konuda yanlış yapan taraf hemen karşısındakini suçlamaya başlıyor ve önü alınamıyor. Yoksa ben de sevmiyorum elbette küfürü. Ancak ben de aslında küfür konusunun gündeme gelmemesinin gelmesinden iyi olacağı düşüncesindeyim. KSK-Beşiktaş maçında ise Muratcan'a yapılanlar belki de çok kanıma dokunduğu için konuştum. Belki duygusallığa kapılıp çok konuştum. Halbuki o maça kadar defalarca maç anlattım. Defalarca Beşiktaş maçı da anlattım. Mesela Akatlar'daki FB maçını da anlattım. O zaman da FB'liler bana bu konuda çok sitem etmişti küfürü lanetlemediğim için Belki görevim bahsetmek ama bu konuyu gündeme getirmemek için bahsetmemem gerektiği söylendi. Ve haklı buldum bu görüşü. Küfürden bahsetmek çözüme hiç katkı yapmıyor. Bu benim tercihim. Sizleri kırdıysam da özür dilerim. İkisi de kasıtlı değildi. Kaan Kural | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |