|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
23-12-2006, 21:38 | #41 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 | Lille'den Mathieu Bodmer (24 yaş) tam aradığımız tipte bir futbolcu. Ön libero ve forvet arkasında oynayabiliyor. Tekniği yüksek ve mücadeleci bir orta saha oyuncusu. Bodmerli Lille şu an Şampiyonlar Liginde ilk 16'ya kaldı. Bu adamı Kleberson'un yerine alabilsek yılın transferi olur. (2005'te bu adamı Arsenal almak istemiş ama kulübü reddetmiş.) vollst. Name: Mathieu Bodmer geboren am: 22.11.1982 geboren in: Evreux, Frankreich Nationalität: Frankreich Größe: 188 cm Gewicht: 76 kg | ||
|
23-12-2006, 21:51 | #42 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 | Ben bazen bu boboyu anlayamıyorum...Bu gol kacmaz denen pozısyonları atamıyor ama yok artık bu kadarına da pes dedirtecek pozisyonları atıyor...Ben acıkcası bobo ya ısınamadım bir türlü...Eger gercekten 5 milyon dolar veriyorlarsa bence verelim yerıne daha kaliteli,rakibin gözünü korkutacak siyahi bir !! golcü !! alalım...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
23-12-2006, 22:01 | #44 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 | | ||
23-12-2006, 22:06 | #45 | ||
Guest
| | ||
25-12-2006, 21:51 | #46 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
sattığımız topçu yerine işimize yaramayanlardan aldık hep. bu zamana kadar o kadar topçu geldi geçti bizden ama onların sırtından para kazanıp borç ödediğimizi hiç ama hiç hatırlamıyorum. | |||
28-12-2006, 03:44 | #47 | ||
Guest
| Bobo'ya Fransız kancası Beşiktaş'ın 21 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Rogerio Da Silva Bobo'ya Fransa'nın ünlü kulübü Bordeaux talip oldu. Menajerler aracığılıyla Beşiktaş'a teklif yapan Bordeaux'un yaklaşık 4 mlyon euro'u gözden çıkardığı ileri sürüldü. LİG TV'nin haberine göre bu tekliften sonra ikiye bölünen yönetimin bu oyuncuyu satıp satmama konsun da kararsız olduğu öğrenildi.Yöneticilerin bir çoğunun " Bobo bizim en skorer oyuncumuz.Ayrıca iki yıldır sezon başı kampı geçirmemesine rağmen çok iyi bir performans gösterdi.Yaşı da çok genç.Eeğer gönderirsek sonra pişman oluruz " dedikleri belirtildi. Beşiktaş yönetiminin 1 Ocak'ta İstanbul'da olması beklenen Teknik Direktör Jean Tigana ile bir gün sonra da masaya oturağı belirtildi. Başkan Yıldırım Demirören'in yapılacak toplantıda Fransız teknik adama medyada çıkan açıklamalarını soracağı ifade edildi. Tigana ile ilgili son kararın bu görüşmede alınabileceği ileri sürüldü. Bu arada Antalyaspor'lu Ali Bilgin'le el sıkışan ardından bu oyuncu için talep edilen 2 milyon euro'yu çok bulan yöneticilerin pazarlıkları sürdürdüğü belirtildi., kaynak:lig tv, 28.12.06 ----------------------------- Herkesin cok istedigi mavuba ile takas edilebilir mesela... bence yetenekli ve daha cok genc, ama böyle bi takasa kimse hayir diyemez herhalde... iyi forvet bulunur ama önlibero bulmak zordur... | ||
28-12-2006, 06:07 | #49 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 | bobo bize lazim
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
28-12-2006, 09:35 | #50 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | Bordeaux Bobo için 4 milyon Euro'yu gözden çıkardı Bordeaux, Beşiktaş'ın en skorer ismi olan Bobo'yu istedi. Fransız temsilcisi, sambacı için 4 milyon euro'yu gözden çıkardı. *** Bobo da gidiyor! Bordeaux, Beşiktaş'ın en skorer ismi olan Bobo'yu istedi. Fransız temsilcisi, sambacı için 4 milyon euro'yu gözden çıkardı. Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo'ya teklif var... Bordeaux, transfer çalışmalarını hızlandıran siyah-beyazlılara, "Bobo'yu istiyoruz" önerisi sundu. Sambacı için 4 milyon euro'yu gözden çıkartan Fransız ekibinin bu teklifi Beşiktaş yönetimini ikiye böldü. Bazı isimler, "Bu iyi bir rakam, satalım" derken, diğer yöneticiler ise "Bobo en skorer ismimiz. Onu satmak büyük yanlış" düşüncesini savunuyor.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |