|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
28-12-2006, 18:16 | #61 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
| |||
|
29-12-2006, 02:28 | #62 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 | bu paraya boboyu iki kere satarım ben,koysunlar üstüne biraz daha harika forvet alabilirler,he ama boboyuda satıp adam almamayı düşünüyorlarsa sadece kar etmek için hiç bişey söylemem şaşırmamda,beklerim bu yönetimden..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
29-12-2006, 02:55 | #64 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | satılacaksa sene sonunda satılsın ..
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
29-12-2006, 08:52 | #66 | ||
Guest
| Beşiktaş Bobo için teklif bekliyor! Bordeaux’nun Gökhan Güleç’ten sonra Bobo’ya talip olması üzerine Beşiktaş Yönetimi bekleme kararı aldı. 29.12.2006 Menacerler aracılığıyla teklifler geldiğini doğrulayan Genel Sekreter Kenan Öner, “Bizim de kulağımıza bazı öneriler geliyor. Ancak resmi olarak başvuru yok. Teklifi duymadan kimseye, ‘Hayır’ demeyiz. Profesyonellikte bu vardır” dedi. Ara transferde ince eleyip, sık dokuyacaklarını söyleyen Öner, “Dikkatli olacağız ve alacağımız oyuncuları iyi seçeceğiz. Devre arasında uyum sorununu aşacak futbolcuları renklerimize bağlayacağız” dedi. Fransız basınında çıkan haberlerde Bobo için Bordeaux’nun 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı yazılmıştı Kaynak:Fanatik | ||
29-12-2006, 11:39 | #67 | |||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
Gokhan'in patlamasi 2 senedir devam ediyor ve attigi goller kaliteli, Okan Yilmaz veya Zafer Biryollar gibi kolay gollerin adami degil, kaliteli oldugunu belli ediyor. Bence Kayseri'den alinmasi gereken tek adam.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
29-12-2006, 12:24 | #68 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Boboyu satmamali besiktas ! iyi futbolcu birde cok Hizli ... o paraya kimi alcaklar? bence kalmali .. en golcü futbolcumuz suan
__________________ Almanyada oturuyorum, ve cok iyide Türkce bilmiyorum ! Bazen gramer hatalarim Olabilir. Kusura Bakmayiniz ! Sonunda Besiktask en önemlisi | ||
29-12-2006, 12:37 | #69 | |||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
5 milyon euroya forvetin kralini alirsin. Sevilla Rusyanin en yetenekli genc golcusu Kerzhakovu bu paraya daha gecen gun aldi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
29-12-2006, 12:51 | #70 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | iyide.. besiktasada herkez gelmiyo biraz para verceksinki.. BESIKTASA gibi bir külübe gelsinler.. tabi Sevilla herkez gelmek ister
__________________ Almanyada oturuyorum, ve cok iyide Türkce bilmiyorum ! Bazen gramer hatalarim Olabilir. Kusura Bakmayiniz ! Sonunda Besiktask en önemlisi | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |