![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | medya gerçekleri yaz ne asittir ne de baz jean derler adına soyadına Tigana ten siyah yürek beyaz sabretmek gerek biraz şaka maka bir yana inadına Tigana ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Denizli gözde Beşiktaş yönetimi, Tigana ile yollarını ayrılması durumunda, takımın başına yerli teknik direktör olarak Mustafa Denizli'yi getirmeyi planlıyor. Lucescu'dan kesin yanıt alamadıkları için Denizli'yi gündeme alan siyah-beyazlıların, "Mustafa hoca hem Beşiktaşlı hem de başarılı kariyeri olan bir teknik direktör. Eğer yerli bir hocayı takımın başına getirecek
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | lucescu gelmeyecekse ve tigana gidecekse bu hoca olabilir bence de
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Ne oluyor baba!“ İran birinci lig takımlarından Persapolis'i çalıştıran Mustafa Denizli, Beşiktaş'a geleceği yolunda çıkan haberler çocuklarını bile şaşırttı. Denizli, çocuklarının kendisini arayıp, (Baba ne oluyor. Bizden mi saklıyorsun) diye sorduklarını söyledi. Mustafa Denizli'ye hakkında Beşiktaş'a geliyor haberleri üzerine 2 net soru yönelttik ve kendisinden net cevaplar aldık. "HERKEN BİRŞEYLER UYDURUYOR" -Beşiktaş’a geleceğiniz şeklinde haberler yazılıyor. “Söyleyecek birşey yok. Herkes kendi kendine birşeyler uyduruyor. Bende anlamadım.” "ÇOCUKLARIM BİLE SORUYORLAR" -Beşiktaş yönetiminin sizinle görüştüğü yazılıyor. Böyle bir görüşme oldumu? “Yok, yok. Habire yazıyorlar, çiziyorlar. Çocuklarımda beni arıyorlar (Baba ne oluyor. Bizden mi saklıyorsun) diyorlar. Onlar bile soruyor yani. Şu anda ne söyleyebilirim. Böyle bir soruya nasıl cevap verebilirim. Beşiktaş’ın başında bir hoca varken niye yazarlar bunu anlamadım.” erdem.erol@ligtv.com.tr
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | "ÇOCUKLARIM BİLE SORUYORLAR" çok komik yavv ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sanırım
![]() |
![]() | #39 | ||
Guest
| yine söylüyorum tigana kalacaksa eğer transfer yapılmasın...lige başlarken elindeki kadrodan memnundu...Martinez alınsın çok istiyordum ama bizim takım Mrmiç'i getiriyormuş kaleci antrönörü olarak Runje ile iyi anlaşırlar diye ondan da pek bi umudum kalmadı... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |