![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Soyunma odasında fırça 8 Ocak 2007 WERDER Bremen karşısında oynanan kötü futbol ve alınan farklı yenilgi, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’yı çok sinirlendirdi. Maç sonrası oldukça öfkeli olduğu gözlenen Tigana, soyunma odasında futbolcularını azarladı. Oyunun hiçbir bölümünde Werder Bremen’e üstünlük sağlayamadıklarını ifade eden Fransız çalıştırıcı, "Hazırlık maçı dedik ama bu kadar da kötü oynanmaz ki. Bir daha sizi bu şekilde görmek istemiyorum. Üzerinizdeki formanın kıymetini bilerek oynayın. " diyerek oyuncularını uyardı. Tigana ayrıca futbolcularına, medyaya konuşma yasağı getirdi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | öncedende dedim simdide diyom bu gökhan gülec hic bir zaman iyi oynamadi ve hicde iyi oynayamicak adam futbol oynamasini bilmiyor onun yerine bobo oynasaydi eminim goller atardik.runjeye hele hic gelmeyelim adam yukardan gelen toplara hic cikmiyor ve öylece gollu yiyos gitsn defolsunya bir hazirlik macda bile böyle ruhsuz oynaninirmiya.gelecege hic umut vermedi bana
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Tigana'dan fırça Werder Bremen karşısında oynanan kötü futbol ve alınan farklı yenilgi, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’yı çok sinirlendirdi. Maç sonrası oldukça öfkeli olduğu gözlenen Tigana, soyunma odasında futbolcularını azarladı. Oyunun hiçbir bölümünde Werder Bremen’e üstünlük sağlayamadıklarını ifade eden Fransız çalıştırıcı, "Hazırlık maçı dedik ama bu kadar da kötü oynanmaz ki. Bir daha sizi bu şekilde görmek istemiyorum. Üzerinizdeki formanın kıymetini bilerek oynayın. " diyerek oyuncularını uyardı. Tigana ayrıca futbolcularına, medyaya konuşma yasağı getirdi. 09.01.2007 ![]() Kaynak : Hürriyet | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çok kötü bir oyun oynandı. sahada sanki hiç bir amacı olmayan bir takım vardı sahada. bana hiç umut vermedi.
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tecrübeli çalıştırıcının, 90 dakika oyuncu değişikliği yapmaması ise, "İlk 11'i cezalandırdı" şeklinde yorumlandı bu yaziyi bile yaziyor ya bu medya.. yaziklar olsun.. takmislar kayfayi tiganaya.. daumla ugrastilar gönderdiler gerets le ugrastilar basaramadilar sira tiganada..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #9 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o köpek dedigin kim? bir düsün istersen.. bu forumda olmamin iki nedeni var biri fanatik besiktasli olmam, digeri seviyeli olmasi... seviyeyi düsürmenin kimseye faydasi yok.. tigananin avukati degilim ama besiktasin tesislerindeki temizlikciye bile hakaret edilse zoruma gider.. anlayisiniz icin tesekkürler dostlar.. kartalkalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan Konu Meric tarafından (10-01-2007 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |