![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Hadi ordan ya önce İ.Akın şimdi KLeberson oldu olacak Rico yu da yanında verelim.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu kadar gülecegini bilseydim ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dedigin gibi hayret gercekten.. bunlar bizim transfer komitesiyle dalga mi geciyorlar, bu sartlarda bu oyuncu icin sadece bir oyuncu verilir o da kadroya giremeyen yada girmemesi gereken belirli isimler olur..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #74 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | |||
![]() |
![]() | #75 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() Szymek'e Tigana freni Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fransız çalıştırıcı ve Menajer Ali Gültiken ile Polonyalı yıldızın transferini masaya yatırdılar. Elinde bu tipte çok oyuncu olduğunu belirten Tigana, "Eğer transfer yapılacaksa ve para verecekseniz, bir ön libero alın daha iyi" uyarısını yaptı.. Kalitesine sözüm yok Beşiktaş'ta Szymkowiak'ın transferi rafa kaldırıldı. Başkan Yıldırım Demirören, Polonyalı futbolcunun transferini bitirmek için Trabzonspor yönetimiyle sıkı bir pazarlığa girdi. Bordo-Mavililer'in para istemesi üzerine Başkan Demirören, Teknik Direktör Tigana ve Menajer Ali Gültiken ile transferi masaya yatırdılar. Fransız çalıştırıcı, "Szymkowiak'ın kalitesine sözüm yok. Ama o tipte oynatacağım çok oyuncu var" dedi. Halime şükrediyorum Tigana, "Ricardinho, Delgado, İ. Akın, Kleberson, Burak o mevkinin oyuncuları. Eğer transfer olacaksa ve para verilecekse iyi bir ön libero alalım" diyerek Başkan Yıldırım Demirören'in Szymkowik transferini engelledi. Bu arada Mali asıllı olan Fransız çalıştırıcı ülkesindeki yaşam zorluklarını dile getirerek, "Orada insanların neyle yetindiğini görünce insan şaşırıyor. Afrika'yı gördükten sonra buraya gelince halime şükrediyorum" dedi. Kaynak:Takvim | ||
![]() | #76 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tigana, "Ricardinho, Delgado, İ. Akın, Kleberson, Burak o mevkinin oyuncuları. Eğer transfer olacaksa ve para verilecekse iyi bir ön libero alalım" klebersonu o mevkide degerlendir hocam o zaman..
![]() |
![]() | #78 | ||
Guest
| bezen düşünüyorum bu takımın ön liberodan daha çok stopere mi ihtiyacı var diye...Serdar iyi güzel oynuyor hepimiz benimsedik onu orda da ben Koray ve Fahri'yi o kadar iyi bulmuyorum açıkçası... | ||
![]() | #79 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni Teklifler Var Beşiktaş yönetimi, ara transferde oyuncu almayı düşünmediğini belirtse de gelen teklifleri geri çevirmiyor. Kleberson'u iyi bir bonservis bedeliyle elden çıkarmayı planlayan siyah-beyazlılar, Trabzon'dan ayrılan Szymkowiak'la ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyor. Beşiktaş, Trabzon'un Polonyalı Son Söz Tigana'nın Ali Güneş takası kabul etmeyince bordo-mavililer "1 milyon doları verin, iş bitsin" teklifini getirdi. Beşiktaş ise bu öneriye "Para veremeyiz. Hocamızı ikna edebilirsek, sezon sonuna kadar kiralarız. Performansından memnun kalacak olursak da 500 bin $ opsiyonlu bir sözleşme yapabiliriz" yanıtını verdi. Beşiktaş, Polonyalı yıldızı ucuza bitirebilirse alacak. Kaynak:Fotomaç | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |